Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

ACID DEATH - Tommy Vetterli (Coroner) produceli a 'Hall of Mirrors' folytatását


2018-05-15

Az athéni progresszív thrash banda felvette negyedik nagylemeze, a nagysikerű 'Hall of Mirrors' folytatását.

Három évvel a 'Hall of Mirrors' album megjelenése (2015 szeptember), valamint a 'Pieces of Mankind' és a 'Random's Manifest' albumok újonnani kiadása (2016 március) után, az Acid Death piacra dobta "rég elveszett" albumát, a 'Balance of Power'-t (2017 március), amit eredetileg 1992-ben rögzítettek. Most eljött a banda történetének következő fejezete.

Újabb, ötödik teljes értékű stúdiólemeze munkálatait az athéni Devasoundz Stúdióban bonyolította le a banda 2018 első felében; méghozzá a legendás Coroner-mester Tommy Vetterli társ-producelésében. A 'Primal Energies' címmel ellátott album hangtechnikusa ezúttal is Fotis Benardo (SiXforNinE) volt. Az új nagylemez várhatóan 2018 őszén jelenik meg, a német 7hard / 7us Media Group GmbH jóvoltából.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Az Acid Death 1989-ben alakult. Első körben 2001-ig működött a banda. Ezidő alatt egy EP-t, számos demót, kislemezt, valamint két teljes értékű stúdióalbumot adtak ki. Újonnan 2011-ben állt össze a zenekar. A reunion első megmozdulása volt a 2012-es 'Eidolon' album volt.

Bővebb infók, hírek a zenekarról: www.facebook.com/AcidDeathGR


ACID DEATH - Tommy Vetterli (Coroner) produceli a 'Hall of Mirrors' folytatását
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás