Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ACID DEATH - új videoklip a Tommy Vetterli (Coroner) által producelt 'Primal Energies' albumról


2019-06-24

Az athéni progresszív thrash banda nemrég kiadta negyedik nagylemeze, a nagysikerű 'Hall of Mirrors' folytatását.

Három évvel a 'Hall of Mirrors' album megjelenése (2015 szeptember), valamint a 'Pieces of Mankind' és a 'Random's Manifest' albumok újonnani kiadása (2016 március) után, az Acid Death piacra dobta "rég elveszett" albumát, a 'Balance of Power'-t (2017 március), amit eredetileg 1992-ben rögzítettek. Ezután eljött a banda történetének következő fejezete.

Újabb, ötödik teljes értékű stúdiólemeze munkálatait az athéni Devasoundz Stúdióban bonyolította le a banda 2018 folyamán; méghozzá a legendás Coroner-mester Tommy Vetterli társ-producelésében. A 'Primal Energies' címmel ellátott album hangtechnikusa ezúttal is Fotis Benardo (SiXforNinE) volt. Az új nagylemez 2019. március 15-én jelent meg, a német 7hard / 7us Media Group GmbH jóvoltából.

Az új album keverését és maszterizálását a zürichi New Sound Stúdióban végezte el Martin Zeller. A lemez borítóját és dizájnját Giannis Nakos (Remedy Art Design) tervezte. Íme a mű és a tracklista:

01. My Bloody Crown
02. Inner Demons
03. Godless Shrines
04. Primal Energies
05. The Rope
06. Fire Of The Insane
07. Reality And Fear
08. Regret/Repent
09. The Void Before...
10. H.U.M.A.N.

Íme a 'Godless Shrines' dal szöveges videója, valamint a címadó dal és a 'H.U.M.A.N. hivatalos kisfilmje:

Az Acid Death 1989-ben alakult. Első körben 2001-ig működött a banda. Ezidő alatt egy EP-t, számos demót, kislemezt, valamint két teljes értékű stúdióalbumot adtak ki. Újonnan 2011-ben állt össze a zenekar. A reunion első megmozdulása volt a 2012-es 'Eidolon' album volt.

Bővebb infók, hírek a zenekarról: www.facebook.com/AcidDeathGR


ACID DEATH - új videoklip a Tommy Vetterli (Coroner) által producelt 'Primal Energies' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás