Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Friss videoklip Dee Snider új szólóalbumáról: 'Tomorrow’s No Concern'


2019-05-28

A Twisted Sister frontembere a Napalm Records-szal kötött lemezszerződést negyedik teljes értékű szólóalbumára, ami 2018 júliusában jelent meg.

A 'For the Love of Metal' albumon olyan neves vendégek jutottak szerephez, mint például Howard Jones (Light The Torch / ex-Killswitch Engage énekes), Mark Morton (Lamb Of God gitáros), Alissa White-Gluz (Arch Enemy / ex-The Agonist front-asszony), Joel Grind és Nick Bellmore (Toxic Holocaust tagok) és Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow gitáros). A lemez producere és hangmérnöke nem mellesleg a Hatebreed frontembere, Jamey Jasta volt, aki elmondta: "Ez egy totál-metal album, aminek hallatán az emberek valószínűleg elvesztik majd az eszüket - nem véletlen, hiszen Dee minden idők egyik legjobb énekese...".

Snider közölte, hogy a 'For the Love of Metal' egy "roppantul izgalmas album, ami még nekem is meglepetést okozott... Sosem gondoltam volna, hogy valaha egy ilyen lemez fogok letenni az asztalra - pláne nem életem ezen szakaszában".

A Napalm Records-szal kötött lemezszerződés kapcsán Snider hozzátette: "Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy a világ egyik vezető keményzenei kiadója biztosíthat otthont új albumom számára! Érzésem szerint minden hard rock- és metal-fan megtalálja a magának valót ezen a lemezen!".

Snider azt is elmondta, hogy az új lemez "fenomenális" lett; "nevesebbnél nevesebb cégek harcoltak a kiadás jogaiért". "Ahogy Jamey mondaná: 'kemény ez az anyag'. Stílusát tekintve leginkább a korai Twisted Sister-es munkámra hajaz, de ettől függetlenül meglehetősen korabeli, modern hangzású. Az emberek rendszeresen meglepődnek, hogy még mindig nagyon erőteljes, energikus - vagy ahogy Jamey mondja, ikonikus - rock-hangom van. Szerintem ez az album is éppen ezt támasztja alá...".

A tracklista:
01. Lies Are A Business
02. Tomorrow's No Concern
03. I am The Hurricane
04. American Made
05. Roll Over You
06. I'm Ready
07. Running Mazes
08. Mask
09. Become The Storm
10. The Hardest Way
11. Dead Hearts (Love Thy Enemy)
12. For The Love of Metal

Az első új dal lentebb elérhető. Ennek kapcsán Snider elmondta: "A 'Tomorrow's No Concern' a tökéletes első single az új lemezről! A dal szövegét tekintve a mában játszódik; tehát nem a múltról szól. Rengeteg ember azzal tölti az idejét, hogy visszaemlékszik a "dicső napokra"... Persze én is büszke vagyok mindarra, amit tettem, de sokkal inkább érdekel a jelen, és az, mi történik pillanatnyilag. Ezzel a dallal szeretném felhívni a hallgatóság figyelmét erre: éljetek a mának, és ne hagyjátok, hogy a múlt történései - legyen az jó vagy rossz emlék - megakadályozzanak bármiben is!".

Újabban megjelent a 'Become The Storm' című szám videoklipje (amit Douglas Quill rendezett), az 'I Am The Hurricane' szöveges videója és az 'American Made' kisfilmje is. Továbbá bemutatták az album limitált deluxe változatának "kicsomagoló" videóját.

Decemberben megjelent az album címadó dalának videoklipje is, amiről Dee így nyilatkozott: "A 'For The Love Of Metal' (azaz a dal és az új videó) egy szerelmes levél tőlem a zene és a rajongók irányába - ahhoz a zenéhez, ami felemelt engem, és az elmúlt 45 évben végikísérte utamat. Az, hogy még mindig 40 ezres közönség előtt léphetek fel - ahogy az történt a mexikói Forcefest-en is (amint láthatjátok a videóban) - hatalmas megtiszteltetés és privilégium számomra. Köszönöm Nektek! Heavy metal mindörökké!".

2019 májusában bemutatták a 'Tomorrow's No Concern' hivatalos kisfilmjét is:

Snider legutóbbi önálló stúdiólemeze, a 'We are the Ones' 2016 októberében jelent meg, az earMUSIC (Észak-Amerikában a River Red Records) jóvoltából. Ezt az albumot Damon Ranger producelte.


Friss videoklip Dee Snider új szólóalbumáról: 'Tomorrow’s No Concern'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás