Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal tért vissza a kanadai INFRARED zenekar - itt az új klip, az 'All In Favour'!


2018-06-27

"A thrash metal - vagy ha úgy tetszik, a Thrashzilla - sosem hal meg. Jöhet bármilyen trend, ez a szörnyeteg csak egyre erősebb lesz!"

A legendás, ‘80-as évekbeli kanadai Infrared zenekar remek példa a fenti idézetre; lévén a banda már a '80-as években is sikeres volt Észak-Amerika-szerte; újonnani visszatérésük után azonban csak még jobban bebetonozták saját örökségüket. 2016-ban kiadtak egy klasszikus dalok újrarögzített változataiból álló anyagot, 'No Peace' címen - ezt pedig követi a legújabb, vadonatúj nótákat és felvételeket tartalmazó nagylemez, a 'Saviours'.

Az "agresszív, dallamos, kemény és feszes" thrash zenében utazó Infrared gitáros-énekese, Armin Kamal a következőket nyilatkozta az új lemez inspirációi kapcsán: “Sokan a "Big Four" Bay Area stílusú hangzásához hasonlítják a zenénket... pedig a mi hatásainkat leginkább a ‘70-es években és a korai ‘80-as évek metalzenéjében kell keresni. Accept, Scorpions, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest - ezek azok a bandák, melyek megalapozták metal iránti imádatunk”.

A 2018. május 25-én megjelent 'Saviours' album borítója és dallistája így néz ki:

A tracklista:
01. Project Karma
02. The Demagogue
03. Saviour
04. The Fallen
05. All In Favour
06. They Kill For Gods
07. Father Of Lies
08. Genocide Convention

Bárki, aki hozzánk hasonlóan szereti a klasszikus thrash-hangzás - ami manapság nehezen fellelhető -, imádni fogja ezt az albumot. Lévén mi magunk is abból a korszkból származunk, nem az az elsődleges célunk, hogy visszahozzunk azokat az időket - annál inkább az, hogy folytassuk, amihez értünk; ami az életünket jelenti!” - tette hozzá Armin.

Íme a hivatalos album-előzetes, plusz a teljes stream és az 'All In Favour' című szám videoklipje:


Új albummal tért vissza a kanadai INFRARED zenekar - itt az új klip, az 'All In Favour'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás