Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

EVERY MOTHER'S NIGHTMARE - hamarosan elindulnak az új album munkálatai


2020-01-07

A veterán memphisi glam-rockerek decemberben vonulnak stúdióba, hogy felvegyék a 2017-es 'Grind' album folytatását.

Rick Ruhl frontember elmondta: "Immáron több mint két éve a 'Grind' lemezen lovagolunk köszönhetően az album hatalmas sikereinek. Emellett kiadtunk két reissue albumot - 'Smokin' Delta Voodoo', 'Backtraxx' és megjelentettük a 'Grind'-ot bakeliten is. Totálisan elégedett vagyok tehát az elmúlt két évvel. Arról nem is beszélve, hogy új videoklipeket is forgattunk az újra kiadott lemezekhez. Most azonban eljött az idő, hogy felvegyük a 'Grind' folytatását. A 'Grind' egy rettentően jó lemez volt, de a következő album még azt is beárnyékolja. Az új anyag egy kicsit más, egy kicsit keményebb, mint a 'Grind'. Bandánk erősebb, mint valaha, és személyes tekintetben is nagyon jól kijövünk egymással; ami nyilvánvalóan jelentősen megkönnyítette a dalszerzői folyamatokat. Érzésem szerint sokakat meglepünk majd ezzel az albummal".

Az Every Mother's Nightmare 12., egyelőre cím nélküli nagylemezét várhatóan 2020 júniusában adja ki a HighVolMusic Records. Erről bővebb infók hamarosan...

Az Every Mother's Nightmare 2018 óta megállás nélkül turnézik, és már a 2020-as évre is le van szervezve néhány koncert (köztük a Hard Rock Hell és a Sleazfest fesztiválok); emellett lebonyolítják első teljes értékű európai / brit turnéjukat is. A turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.

Az Every Mother's Nightmare 2018. június 8-án adta ki újra eredetileg 2000-ben megjelent, 'Smokin’ Delta Voodoo' című lemezét, a  HighVolMusic jóvoltából, az Alliance/Amped Distribution forgalmazásában. Az eredetileg 12 számot tartalmazó 'Smokin’ Delta Voodoo' albumon "az Every Mother’s Nightmare alapítójának - Rick Ruhl - valahavolt legkiválóbb szerzeményei" hallhatók.

Ruhl így emlékszik vissza azokra az időkre: “Az egy igencsak kemény időszak volt az életemben. Akkoriban azon voltam, hogy minden erőmmel összeszedjem magam. Eladtam a kocsimat is, hogy fel tudjuk venni ezt az albumot; mivel ez nagyon fontos volt nekem. Érzésem szerint azonban ez a lemez sosem kapta meg a megérdemelt promóciót; így nagyon hálás vagyok, hogy a Bill Chavis vezette kiadó újra piacra dobja”.

A 'Smokin’ Delta Voodoo' remaszterizálását Anthony Focx (Cage & Focx, Beautiful Creatures) látta el. Az új albumra felkerült az eredeti 12 dal; plusz négy bónusz demó-track. Íme az újratervezett borító és a dallista:

01. Push
02. Delta Voodoo
03. #3
04. Sympathy
05. Somehow
06. Pray
07. On Display
08. E34 (Unwritten Law)
09. Kerosene
10. Garden
11. Wait
12. Wire
13. Other Side (Voodoo Raw Demo Track)
14. Walkin’ Time (Voodoo Raw Demo Track)
15. Catch Me (Voodoo Raw Demo Track)
16. House of The Rising Sun (Voodoo Raw Demo Track)

Totálisan elégedett vagyok az újra felelevenített 'Smokin’ Delta Voodoo' projekttel. Imádom ezt a lemezt - úgy, ahogy van. Az új borítón van egy kis rejtett üzenet - remélem, a rajongók értik ezt a csavaros poént. A jövőben további hasonló megmozdulások várhatók!” - mondta Bill Chavis.

Az EMN egyébként forgatott egy új videoklipet is a 'Smokin’ Delta Voodoo' második, 'Delta Voodoo' című dalához.

Újonnan megjelent a 'Pray' című szám hivatalos videója is:

A '90-es évek elején alakult Every Mother's Nightmare neve nem ismeretlen az amerikai hard rock / glam rock-színtéren. A korai években energikus, egyben botrányokkal övezett performanszaik keltették fel Clive Davis (Arista Records) figyelmét. Miután leigazoltak az Aristánál, videoklipjeiket sorozatban elkezdték sugározni az MTV 'Headbanger’s Ball' c. műsorában. Híresebb dalaik közt van a 'Walls Came Down', a 'Love Can Make You Blind' és a 'House Of Pain'.

Az Every Mother's Nightmare zenekarra világszerte felkapta a fejét a zenei sajtó. Első két albumukat nagyszabású turnék során mutatták be. Esélyük nyílt olyan neves bandák előtt színpadra állni, mint a Cheap Trick és a Dream Theater. Emellett headliner koncertjeik is sikeresek voltak: számtalan teltházas bulit tudhatnak maguk mögött.

A feloszlást követően a 2010-es évek közepén tért ismét vissza a banda; mégpedig egy 'Grind' című albummal, amiről bővebben itt írtunk.


EVERY MOTHER'S NIGHTMARE - hamarosan elindulnak az új album munkálatai
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás