Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Origami' című albumot jelentett be a SOTO zenekar - itt a 'HyperMania' videoklipje!


2019-05-23

Napjaink egyik legtehetségesebb rockénekese, a többek közt a Malmsteen- és Rudi Pell-bandából, a Talisman-ból és a Journey-ből is ismert Jeff Scott Soto és aktuális bandája új albumot jelentett be.

A SOTO új lemezszerződést kötött az InsideOutMusic kiadóval. A csapat következő nagylemeze, az 'Origami' május 24-én kerül a boltok polcaira.

A SOTO a tavalyi évet is aktív turnézással töltötte, de amint a koncertek véget értek, elindultak a következő album munkálatai. A banda harmadik nagylemeze az 'Inside the Vertigo' és a 'Divak' folytatása lesz; a hírek szerint az előbbieknél keményebb irányzatú albumra kell számítani.

Az 'Origami' megjelenik többek közt limitált digipak CD-n (kiegészítve különféle ajándékokkal), 180 grammos bakelit LP-n és digitális változatban. Az album alább látható borítóját a neves Gustavo Sazes (Machine Head, Amaranthe, Arch Enemy) készítette:

A tracklista:
01.
HyperMania
02. Origami
03. BeLie
04. World Gone Colder
05. Detonate
06. Torn
07. Dance With The Devil
08. AfterGlow
09. Vanity Lane
10. Give In To Me (Michael Jackson feldolgozás)
11. KMAG (bónusz track)

Íme a címadó dal szöveges videója:

A lemez első single-dala, a 'BeLie' alább elérhető szöveges videó formájában, amit a Cloud Music Typography stábja készített. A frontember így nyilatkozott: "Ezt a dalt egy régi partneremmel, a brazil Leo Mancini-vel közösen írtam, de besegített a komponálásba bandánk dobosa, Edu Cominato is. Eléggé ‘Operation Mindcrime’-feelingje van ennek a dalnak, pedig miután a srácok bemutatták, mit alkottak, inkább arra törekedtem, hogy ne legyen nagyon Queensrÿche-hangzású a dolog... Egyébként nekem nagyon bejön a központi szekció, amiben új basszusgitárosunk, Tony Dickinson villogtatja tudását. Összességében azt mondhatom, hogy ez a dal tökéletes felvezetője az 'Origami' albumnak!".

A 'HyperMania' című dal hivatalos dal videoklipje, amit Thiago Kiss (Conceitual Films) rendezett, szinté megtekinthető lentebb.

"A 'HyperMania' az 'Origami' album hivatalos videoklipje. A dal szövege egyébként két szempontból is értelmezthető; a harmadik szemszög maga a videó. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogyan fogják értelmezni mindezt a nézők! Brazil barátunk / rendező-társunk, Thiago Kiss rendkívüli módon leképezte a balanszot az ijesztő, erotikus és művészi témák között. Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk a 'HYPERMANIA' videoklipjét!".

A 'Give In To Me' című Michael Jackson-feldolgozás itt elérhető:

Íme az új album stúdiós munkálatait összefoglaló videók, valamint a kiadvány speciális változatának "kicsomagoló" videója:

Az új basszusgitárost 2018 áprilisában mutatta be a banda. "A SOTO büszkén mutatja be új tagját, Tony Dickinson basszusgitárost, aki a néhai David Z helyére érkezett, egyenesen a Trans-Siberian Orchestrából. Részünkről ez volt az egyetlen logikus döntés, miután a tavalyi évben elvesztettük barátunkat, David-et egy borzalmas baleset következtében. Tony egyébként korábban egy-egy single-dalt írt a SOTO számára, 'The Fall' és 'FreakShow' címen. Egy fantasztikus tehetségről van tehát szó; és persze egy nagyon jó barátról. Tony tökéletesen passzol a bandába; és én alig várom már, hogy további dalokkal és basszus-témákkal járuljon hozzá a sikerekhez!" - nyilatkozta Jeff Scott Soto frontember.

A SOTO májusban indul dél-amerikai turnéra; de addig még bejelentik a teljes értékű, őszi, világkörüli lemezbemutató körutat is...

"Az elmúlt évben rengeteg düh és frusztráció gyülemlett fel bennem; nagyon sok doog felbosszantott... A SOTO-t pontosan arra találtam ki, hogy ezeket az érzelmeket levezethessem. Tudom, hogy nagyon sok fiatal és idősebb ember ugyanolyan gondolatokkal küzd, mint én; ezért ez a projekt különösképpen nekik szól. Nem arról van szó, hogy újra feltaláljuk a kereket; egyszerűen csak egy olyan együttes alkottunk, ahol zenei és mentális szempontból egy helyen lehet a szívünk..." - nyilatkozta korábban az énekes a SOTO projekt kapcsán.


'Origami' című albumot jelentett be a SOTO zenekar - itt a 'HyperMania' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás