Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Valentin-nap alkalmából megfilmesítette 'Obsessed With You' című számát a LIZZY BORDEN (premier)


2019-02-14

A kultikus kaliforniai metalbanda a Metal Blade Records jóvoltából 2018. június 15-én adta ki 'My Midnight Things' című albumát, ami az első lemez 11 éven belül.

Kezdve az album "hard n' heavy" himnuszaival - mint például a címadó dal, az 'Obsessed With You', vagy a 'The Scar Across My Heart' -, egészen a legendás időket idéző dalokig, Lizzy Borden és bandája gondoskodik arról, hogy még véletlenül se tűnjön fel, hogy a megalakulás óta immáron 35 év eltelt.

A frontember a következőket nyilatkozta: "Annak ellenére, hogy az évek során le sem álltunk a turnézással, nekem nagyon hiányzott már az is, hogy végre újra stúdióba vonulhassak. Erre az új albumra pedig egyfajta új kezdetként tekitek: megnyomtam karrierem restart gombját...".

Miután a veterán bandát a Metal Blade kiadó igazolta le, Borden úgy döntött, önmaga lesz a 'My Midnight Things' producere. Ehhez társul hívta Joey Scott hangmérnököt is, aki egyúttal fel is dobolta az új dalokat. "Már a kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, mit akarok elérni - ehhez pedig egy olyan társ-producer kellett, aki szintén érti a Lizzy Borden-hangzást. Az tehát biztos, hogy olyasvalamire számíthattok, amit manapság sehol máshol nem hallhattok" - magyarázza Borden.

Az új album keverését a híres Greg Fidelman (Metallica, Black Sabbath, Adele, U2) végezte el; a maszterizálás pedig a szintén neves Tom Baker (David Bowie, Rob Zombie, Marilyn Manson, Tom Petty) nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. My Midnight Things
02. Obsessed With You
03. Long May They Haunt Us
04. The Scar Across My Heart
05. A Stranger To Love
06. The Perfect Poison
07. Run Away With Me
08. Our Love Is God
09. My Midnight Things (Reprise)
10. We Belong To The Shadows

A címadó dal lentebb elérhető szöveges videó formájában. Szintén érhető el a 'Long May They Haunt Us' hivatalos klipje, valamint a teljes album-stream. 2019 Valentin-napján, fbruár 14-én bemutatták az 'Obsessed With You' ["A megszállottad vagyok"] hivatalos videoklipjét io.

A lemez megjelent normál CD-n, digipakban (három bónusz track-kel kiegészítve), többféle színű limitált LP-n, illetve digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni.

Mint nemrég kiderült, a 'My Midnight Things' öt különböző Billboard-listára is felkerült: 11. lett a 'Top New Artist Albums', 17. a 'Current Hard Music Albums', 43. a 'Top New Artist Albums Consumption', 46. az 'Independent Current Albums', és 148. a 'Top 200 Current Albums' chart-on. Emellett felkerült a lemez a kandai toplistára is: ott a 84. lett a rockzenei albumok között. Mindezt Borden így kommentálta: "Jelenleg egy olyan stream-világban élünk, ahol mindenki ingyen jut zenéhez. Én most viszont szeretném megköszönni személyesen azoknak a csodálatos Lizzy Borden-fanoknak, akik megvették ezt az albumot online, vagy a helyi lemezboltban, valódi pénzt adva ki érte. Srácok, ti hoztátok vissza a Lizzy Borden-t a toplistákra! Az pedig, hogy tetszik is nektek a 'My Midnight Things', számomra csak hab a tortán. Köszi még egyszer; hamarosan találkozunk a turnén!".

Borden azt is elárulta, hogy hamarosan útnak indul az új album promóciójával: "Elkezdtem kidolgozni a 'My Midnight Things' témájára épülő műsort, és már alig várom, hogy élőben is előadhassam ezeket a dalokat! A világ rengeteg tehetséges zenész él; én pedig biztos vagyok benne, hogy megtalálom a számomra megfelelő turné-bandát. Az eddigi előrejelzések azt mutatják, hogy a jövőbeni koncertek lesznek a valahavolt legjobb Borden-bulik. Olyan izgatottság tölt el, amit már évek óta nem éreztem. A legjava még hátra van!".

Most kiderült, hogy a hivatalos lemezbemutató bulit 2018. június 14-én rendezték meg, a las vegasi Hard Rock Live klubban. A rendezvényen a látogatók exkluzív CD-ket, LP-ket és különféle merch-termékeket vásárolhattak.


Valentin-nap alkalmából megfilmesítette 'Obsessed With You' című számát a LIZZY BORDEN (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás