Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Öt év után új ASG-album jelent meg - végighallgatható a 'Survive Sunrise'


2018-07-28

Az Észak-Karolina-beli stoner-rockerek a Relapse Records jóvoltából adták ki új nagylemezüket június 15-én. A 'Survive Sunrise' megjelent CD-n, digitálisan és dupla LP-n is.

Az ASG hatodik stúdióalbumának felvételei, keverése és maszterizálása Matt Hyde (Deftones, Slayer, Monster Magnet) társaságában zajlott. A 'Survive Sunrise' dalaiban "az ASG védjegynek számító, dühös és fertőző, ritmus-közpotú heavy / southern /alt-rock keveréke hallható. A banda új rock-himnuszaival kívánja napossá tenni az életet, színessé a szörke napokat. Erre utal a lemezborító is, amit Malleus (Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, The Melvins) készített. A 'Survive Sunrise' a tökéletes nyári hard rock album, aminek dalai első hallás után megragadnak a fejedben".

A lemezt a Relapse kiadó honlapján lehet megrendelni. Íme a dallista:

01. Survive Sunrise
02. Execution Thirst
03. Up From My Dreams
04. Lightning Song
05. Hawks On The Run
06. The Heaven Moon
07. Kubrick Colors
08. God Knows We
09. Heavy Scars
10. Weekend Money
11. Lamb Song
12. Florida Sleep On
13. Tongues Tied (digitális bónusz track)

A címadó dal a lenti lejátszón meghallgatható. Szintén alább érhető el az 'Execution Thirst' és a 'Lightning Song' című számok hivatalos klipje.

Az ASG észak-amerikai lemezbemutató turnéja június 17-én vette kezdetét, az észak-karolinai Raleigh-ban és június 30-án ért véget Asheville-ben. A körúton részt vett a Lo Pan és a Beitthemeans együttes is. Ezt megelőzően az ASG lebonyolított egy brit turnét is, a Weedeater társaságában. A jövőbeni beosztást itt lehet elérni.


Öt év után új ASG-album jelent meg - végighallgatható a 'Survive Sunrise'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás