Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SUPERSTITION - júliusra várható az új-mexikói death metal banda debütáló nagylemeze


2019-05-30

A 20 Buck Spin kiadó július 21-én szabadítja a világra a Superstition első, 'The Anatomy of Unholy Transformation' című nagylemezét.

A zenekar első nagylemezét itt lehet megrendelni; az alábbi lejátszó révén pedig meghallgatható az első két új dal, a 'Highly Attuned Beasts Of The Dark' és a 'Torn In The Outer Lands':

Az elmúlt egy évtizedben robbanás-szerűen megnövekedett a világ death metal bandáinak száma - így történt ez az Egyesült Államokban is, ahol az új bandák a műfaj "ősi gonoszságát" igyekeznek visszahozni a köztudatba. A Superstition konkrétan Új-Mexikó kultikus death metal-színterének felélesztésén dolgozik - kezdte ezt egy 'Surging Throng of Evil's Might' című demó-albummal.

A 20 Buck Spin kiadó mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül dobta piacra a Superstition bemutatkozó, 'Surging Throng of Evil's Might' című demó-albumát, 2018 januárjában.

Az "okkult erők és sejtelmes démoni ritmusok sokasága" alkotta 'Surging Throng of Evil's Might' - kezdve a 'Death's Fuming Passage' "pokoli beveztőjével", egészen a 'Grave Portals' záró akkorjáig - "feléleszti a pokol tüzének kezdetleges lángját, melyet a Superstition sötét rituáléja ébreszt".

A Necrovore, az Incubus, a Morbid Angel, a Mortuary Drape, a Nocturnus, a Sadistic Intent, a Mortem, a Possessed és az Order From Chaos rajongóinak ajánlott 'Surging Throng of Evil's Might' digitális formában és CD-n megrendelhető a 20 Buck Spin kiadó honlapján.

Íme a teljes album-stream:


SUPERSTITION - júliusra várható az új-mexikói death metal banda debütáló nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás