Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újrakiadásokkal jelentkezik a veterán AVENGER zenekar


2018-04-18

A legendás NWOBHM banda újra kiadja klasszikus 'Blood Sports' és 'Killer Elite' albumait.

A Brian Ross, Mick Moore és Gary Young által 1982-ben alapított Avenger 1983 októberében adta ki debütáló 'Too Wild To Tame' című single-dalát. Brian Ross énekes ezt követően lépett ki a bandából; helyet cserélt a Satan zenekar frontemberével, Ian Swift-tel. A banda klasszikus debütáló albuma, a 'Blood Sports' 1984-ben látott napvilágot. Ezt követte egy nagyszabású európai turné, majd egy évvel később a 'Killer Elite' lemez, melynek bemutatásával a zenekar Észak-Amerikába is eljutott. A feloszlás után Ian Swift az Atomkraft énekes lett, míg Gary Young a Blitzkrieg-hez csatlakozott.

Több mint 30 évvel később a Dissonance Productions és a Back On Black Records újra feleleveníti a banda mindkét albumát; méghozzá remaszterizált CD-n és LP-n. A 2018. május 18-án megjelenő reissue-k “ultimate edition”-ként futnak. Az újonnani keverést az a Bart Gabriel végezte el, aki a közelmúltben "újracsiszolta" a Cirith Ungol és a Sortilege klasszikus albumait is, valamint együtt dolgozott a Pagan Altar és a Crystal Viper zenekarokkal is. Mind a 'Blood Sports', mind a 'Killer Elite' bónusz dalokkal kiegészítve, kibővített szövegkönyvvel kerül újra forgalomba.

Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'Killer Elite' album 'Revenge Attack' című számának újrakevert változata:

Az Avenger zenekar 2014-ben adta ki visszatérő stúdióalbumát, ami a 'The Slaughter Never Stops' címet viseli. Erről bővebb infókat itt lehet találni.


Újrakiadásokkal jelentkezik a veterán AVENGER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás