Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Budapestet is érinti a PALLBEARER nyári európai turnéja - itt az új hivatalos koncert-klip!


2018-07-09

Az Arkansas-beli progresszív doom metal banda Nagy-Britanniát és Európát járja a nyár folyamán.

A Pallbearer európai körútja július 13-án indul Hamburgban. A 11 országot felölelő túra összesen 21 klub- / fesztivál-koncertet foglal magában. Az utolsó bulit augusztus 16-án rendezik meg, a német Summer Breeze fesztiválon. Augusztus 8-án a budapesti A38 Hajón áll színpadra a banda.

A Pallbearer közleménye így szól: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra Európa és Nagy-Britannia felé vehetjük az irányt; a körút során pedig előadhatunk olyan dalokat is, melyeket eddig még sosem játszottunk élőben az USA területén kívül!“.

A banda ezt megelőzően - május folyamán - Észak-Amerikában turnézik, az Obituary, a Dust Bolt és a Skeletonwitch társaságában. A teljes idei beosztás itt érhető el.

A Pallbearer egyúttal bemutatott egy új dalt, 'Dropout' címen.

A banda a tavalyi évben új partnere, a Nuclear Blast Records jóvoltából adta ki új, harmadik nagylemezét, ami a 'Heartless' címet viseli. A 'Heartless' 2017. március 24-én jelent meg, Európában, Nagy-Britanniában, Japánban, Ausztráliában és Új-Zélandon a banda friss partnere, a Nuclear Blast; Észak-Amerikában pedig a Profound Lore Records jóvoltából.

A 'Heartless' album kapcsán a banda az alábbiakat közölte: "Ezen a lemezen új dolgokkal is kísérleteztünk: ahelyett tehát, hogy akülső és belső ürességbe bámultnánk, új dalaink a nyers valóságra koncentrálnak - életünkre, otthonainkra, világunkra, és a kegyetlen sötétség legnagyobb mélységeire... miközben folyamatosan keressük a leghalványabb remény-csóvát...".

Az új lemez borítóját egy tehetséges Indiana-beli olajfestő művész, Michael Lierly készítette, "precízen kifejezvén a világot körülölelő félelmet.

A 'Heartless' felvételei teljes mértékig analóg módon zajlottak, a Little Rock-beli Fellowship Hall Sound Stúdióban, 2016 nyarán. A producelést maguk a bandatagok végezték; míg a keverést a neves producer, Joe Barresi (Tool, The Melvins, QOTSA, Fu Manchu) látta el. A hangmérnöki munkákban továbbá besegített Jason Weinheimer és Zach Reeves, valamint a Grammy-díjas "master-művész", Dave Collins (Black Sabbath, Alice Cooper, Soundgarden, Sting, stb.).

A tracklista:
01. I Saw the End
02. Thorns
03. Lie of Survival
04. Dancing in Madness
05. Cruel Road
06. Heartless
07. A Plea for Understanding

Íme az első single-dal, a 'Thorns' (amihez hivatalos koncert-klipet is készítettek), valamint az újabb videoklip, ami az 'I Saw The End' című nyitó-dalhoz készült:


Budapestet is érinti a PALLBEARER nyári európai turnéja - itt az új hivatalos koncert-klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás