Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

POISON - 30 éves az 'Open Up And Say… Ahh!' album


2018-04-20

A Bret Michaels énekes vezette veterán glam-rock banda egy exkluzív újrakiadással ünnepli a klasszikus album harmadik évtizedét.

A Poison a Capitol/UMe kiadók révén eleveníti fel 1988-as, ötszörös platinalemezes albumát, az 'Open Up And Say… Ahh!'-t. Az albumot exkluzív, 180 grammos bakeliten dobják újra piacra, két különböző színben, limitált példányszámban, felújított borítóval.

Az ünnepi kiadványt itt lehet megrendelni.

Az eredetileg 1988. május 3-án megjelent 'Open Up And Say… Ahh!' volt az az album, ami bebetonozta a Poison státuszát, mint a '80-as évek egyik legnevesebb glam-rock bandája. Az album négy top 20-as single-dalt termelt ki magából - köztük az aranyérmes, 'Every Rose Has Its Thorn' című örökzöldet. A Tom Werman (Cheap Trick, Ted Nugent, Twisted Sister) által producelt albumot a los angelesi Conway Recording Stúdióban rögzítették az alábbi, klasszikussá vált felállással: Bret Michaels énekes-ritmusgitáros, C.C. DeVille szólógitáros, Bobby Dall basszer, Rikki Rockett dobos.

Az univerzális sikerekkel büszkélkedő 'Every Rose Has Its Thorn' dal 1988 decemberében került fel az észak-amerikai toplista No. 1 helyére, ahol több hónapon keresztül trónolt. Az 1991-es, Bill és Ted oltári kalandja c. filmben betétdalként használták fel ezt a számot, miközben a szereplők az örökös kérdésre - "Mi az élet értelme?" - kerestek választ. Az 'Open Up And Say… Ahh!' további világ-sikerű single-dala volt az energikus 'Nothin' But A Good Time', a tudatosságra ébresztő 'Fallen Angel', valamint az 1972-es Loggins And Messina-sláger, a 'Your Mama Don't Dance' rekedtes feldolgozása.

A Poison napjainkban ismét visszakapcsolt turné-üzemmódba. 2018 nyarán élőben is felelevenítik a szóban forgó albumot. A Nothin' But A Good Time elnevezésű turnén a legendás Cheap Trick és a Pop Evil zenekar kíséri a főbandát. Az észak-amerikai körútról bővebb infókat itt lehet találni.


POISON - 30 éves az 'Open Up And Say… Ahh!' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás