Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

20 év után új albumot adott ki a SLEEP zenekar


2018-04-21

A kaliforniai doom / stoner metal-trió váratlanul állt elő egy vadonatúj albummal.

A Sleep tehát 1998 óta most először adott ki teljes egészében új felvételekből álló lemezt (utolsó teljes értékű stúdióalbumuk a '98-as 'Jerusalem' volt; habár 2003-ban megjelent egy 'Dopesmoker' című album is, az azonban a 'Jerusalem' kibővített változata volt). A visszatérő, 'The Sciences' című dupla albummal a Sleep újra megerősíti a tényt, miszerint továbbra is ők állnak a riff-piramis csúcsán!

Az új albumot a kaliforniai Oakland-ben, a Sharkbite Stúdióban vették fel. Az utó-munkálatok a Chicago Mastering Service központjában zajlottak, Bob Weston hangmérnök közreműködésében.

A Third Man Records által gondozott 'The Sciences' megrendelhető többféle változatban, normál és limitált verzióban (ezek más-más borítóval láttak napvilágot - fentebb az eredeti, lentebb pedig a limitált változat illusztrációja látható).

A Sleep jelenlegi felállását a két alapító, Al Cisneros (basszusgitár, ének / Om, Shrinebuilder, ex-Asbestos Death, Al Cisneros, ex-The Sabians) és Matt Pike (gitár / High On Fire, ex-Kalas, ex-Asbestos Death), valamint Jason Roeder (dobok / Neurosis, Tribes Of Neurot, ex-Violent Coercion) alkotja.

A banda soron következő, európai / észak-amerikai turnéjának beosztása a Facebook-on érhető el.


20 év után új albumot adott ki a SLEEP  zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás