Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MATTERHORN - újra megjelenik a svájci death / speed metal banda első albuma; itt a 'Clarity' című bónusz track!


2019-10-12

A Matterhorn 'Crass Cleansing' címmel adta ki bemutatkozó albumát, 2018. június 15-én, az Iron Bonehead Records jóvoltából. A Redefining Darkness Records és a Dying Victim Productions kiadók idén újra piacra dobják a nagysikerű albumot.

Habár a 'Crass Cleansing' már 2018. március 3-án megjelent digitális formában, júniusban pedig CD-n is megjelent a lemez (két bónusz track-kel kiegészítve). Az alábbi lejátszón meg lehet rendelni a digitális verziót (a CD-t itt), illetve meg lehet hallgatni két előzetes dalt:

Mint most kiderült, a Redefining Darkness Records (USA) és a Dying Victim Productions (Európa) is gondozásba vette az albumot, amit egy további bónusz track-kel ('Clarity') kiegészítve újra megjelentetnek CD formájában, 2019. november 22-én. Ez az extra dal itt hallgatható meg:

A Matterhorn egy zürichi death / speed metal banda, amit 2012-ben alapított három helyi zenész: Morbid, Nekroking és Tim Tot. A banda első hivatalos lemezszerződését az Iron Bonehead kiadóval kötötte meg. Debütáló albumukat a brémai Studio Nord falai között vették fel, 2017 szeptemberében. Ezt követően több kisebb turnét bonyolítottak le, a Bölzer és az Urfaust társaságában.

Az idei évben több lemezbemutató koncertet is megrendez a banda; egyben nekilát második, 2020-ban megjelenő nagylemeze munkálatainak. Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/CrassCleansing


MATTERHORN - újra megjelenik a svájci death / speed metal banda első albuma; itt a 'Clarity' című bónusz track!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás