Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DYING AWKWARD ANGEL - új videoklipet tett közzé az olasz death metal banda


2019-03-08

A több mint két évtizede alakult, torinói death metal banda az elmúlt években számos tagcserén átesett. Ahelyett azonban, hogy ez megingatta volna a csapatot, tavaly minden eddiginél erősebben tértek vissza!

Az In Flames, az At The Gates, a Carcass és a Dark Tranquillity által inspirált Dying Awkward Angel - annak ellenére, hogy az 1998-as évben alakult - 2013-ban jelentette meg első nagylemezét, a ‘Waiting for Punishment’-et. Ezt követte a 2016-os ‘Madness Rising’ EP. Ennek megjelenése után több felállásbeli változás történt; 2018-ra azonban kialakult az eddigi legszilárdabb formáció, amit Edoardo Demuro gitáros, Luca Pellegrino dobos, Lorenzo Asselli gitáros, David Onidaon basszer és Michael Spallieri énekes alkot.

A banda második teljes értékű stúdióalbuma, az 'Absence of Light' a Rockshots Records jóvoltából jelent meg, 2018. május 25-én.

Demuro korábban a következőket nyilatkozta: "Mindvégig egyetlen célunk volt; az, hogy elpusztítsunk mindent... Az évek során megállás nélkül azon dolgoztunk, hogy minél szilárdabb, minél "érthetőbb" hangzással tudjunk előállni. Sikerült is megalkotnunk egy igazán különleges "Dying Awkward Angel-sound-ot". Az 'Absence of Light’ album egy új érát fémjelez bandánk történetében; lévén ez az első, kiadó által gondozott anyagunk; egyben a legkiforrottabb, legerősebb, témáit tekintve a leggazdagabb lemezünk. A Dying Awkward Angel új fejezete roppantul kemény, gyors, erőteljes, sötét és egyben letisztult. Reméljük, sikerül átadnunk ugyanezeket az érzelmeket a rajongóknak a színpadról is!!”.

A tracklista:
01. Blood of Your Blood (5:39)
02. Death Coach (2:58)
03. Isaiah 53:7 (4:33)
04. Shade (2:54)
05. Dolls (4:50)
06. Sancta Sanctorum (4:19)
07. Absence of Light (1:59)
08. Maldita Seas (4:03)
09. The Dust Devil (3:52)
10. T.U.S.K. (3:42)
11. The Killing Floor (5:47)

Az albumot itt lehet megrendeni. Ízelítőképpen lentebb elérhető a 'Maldita Seas' című szám szöveges klipje és az 'Isaiah 53:7' újonnan megjelent kisfilmje.

Bővebb infók a bandáról, a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/dyingawkwardangel


DYING AWKWARD ANGEL - új videoklipet tett közzé az olasz death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás