Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'In Memoriam' című dala videoklipjét a HALCYON DAYS zenekar


2018-12-08

Az Indie Recordings kiadó nemrég leigazolta Skandinávia egyik legígéretesebb metal / hardcore bandáját, a Halcyon Days-t.

A Halcyon Days 2018. június 15-én adta ki második albumát, ami a 'Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass' címet kapta.

A Halcyon Days egy melodic metal / hardcore banda, ami stílusát tekintve leginkább az Architects, az Underoath és a Counterparts zenekarokra hajaz. 2012 óta két EP-t és egy nagylemezt ['.ELEVATE.' (2014)] adtak ki - ez utóbbi dalait rendszeresen játsszák a legnagyobb norvégiai rádiók (mint pl. az NRK P3). Két évvel a debütáló album megjelenése után a csapat 2016-ban kiadta következő EP-jét, ami immáron több mint 250 ezer stream-mel büszkélkedhet a különféle digitális platformokon. A mini-album tehát rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a világ minden táján - ennek lett az eredménye az is, hogy a Halcyon Days elnyerte az NRK P3 Urørt műsorának “A hét bandája” titulusát. A zenekar idén kiadta második teljes értékű albumát, ami a 'Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass' címet kapta.

A tracklista:
01. Fragments
02. Lights Out
03. July
04. Cerca Trova
05. Catcher
06. In Memoriam
07. Keeper
08. Monument
09. Winter
10. Friendship

Íme az első három single, a 'July', a 'Keeper' és az 'In Memoriam' hivatalos klipje:


Bemutatta 'In Memoriam' című dala videoklipjét a HALCYON DAYS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás