Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Keeper' című dala videoklipjét a HALCYON DAYS zenekar


2018-05-28

Az Indie Recordings kiadó nemrég leigazolta Skandinávia egyik legígéretesebb metal / hardcore bandáját, a Halcyon Days-t.

A Halcyon Days június 15-én adja ki második albumát, ami a 'Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass' címet kapta.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy szerződést köthettünk az Indie Recordings kiadóval, ahol többek közt kedvenc norvég bandáink - Seigmen, Insense, Stonegard, Kvelertak, stb. - is alkotnak. Az Indie Recordings végtelenül hisz bennünk, mi pedig izgatottan várjuk, hogy végre bemutathassuk, min dolgoztunk az elmúlt két évben! Tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket, mert május 4-én jön az új single-dal, június 15-én pedig megjelenik az album!".

A Halcyon Days egy melodic metal / hardcore banda, ami stílusát tekintve leginkább az Architects, az Underoath és a Counterparts zenekarokra hajaz. 2012 óta két EP-t és egy nagylemezt ['.ELEVATE.' (2014)] adtak ki - ez utóbbi dalait rendszeresen játsszák a legnagyobb norvégiai rádiók (mint pl. az NRK P3). Két évvel a debütáló album megjelenése után a csapat 2016-ban kiadta következő EP-jét, ami immáron több mint 250 ezer stream-mel büszkélkedhet a különféle digitális platformokon. A mini-album tehát rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a világ minden táján - ennek lett az eredménye az is, hogy a Halcyon Days elnyerte az NRK P3 Urørt műsorának “A hét bandája” titulusát. A zenekar most készen áll, hogy kiadja második teljes értékű albumát, ami a 'Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass' címet kapta.

A tracklista:
01. Fragments
02. Lights Out
03. July
04. Cerca Trova
05. Catcher
06. In Memoriam
07. Keeper
08. Monument
09. Winter
10. Friendship

Íme az első két single, a 'July' és a 'Keeper' hivatalos klipje:


Bemutatta 'Keeper' című dala videoklipjét a HALCYON DAYS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás