Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip a FALLEN LEGION első hivatalos albumáról: 'Monster Reborn'


2019-01-15

A kanadai melodic death / thrash metalista Fallen Legion zenekar május 18-án dobta piacra első hivatalos EP-jét.

Az Ontario-beli Oshawában alakult Fallen Legion 2008 óta olyan bandák előzenekaraként lépett színpadra, mint például a Soilwork, a Havok, az Unearth, a Battlecross és a 36 Crazyfists. A banda ezidő alatt két demó-EP-t adott ki, 'Screams From The Dungeon' (2012) és 'Infinite Archive' (2015) címen; tavaly pedig eljött az idő, hogy megjelenjen az első hivatalos mini-lemez, a 'Downfall'.

A Nick Sauter gitáros, Jon Kal basszer, Josh Masterson énekes és Dylan Waybrant dobos alkotta Fallen Legion zenéjét egy egész, "eklektikus metal-brigád" ihlette - ebbe tartozik például a Gojira, a Korn, az Iron Maiden, a Dethlok és Antonio Vivaldi is. Dalaik hangzását olyan szavakkal lehetne leginkább illetni, mint az “energikus, unortodox, progresszív, lélekkel teli, fülbemászó”.

Új EP-jük témája az emberi "bukás" különféle változatait dolgozza fel - ilyen többek közt a stressz, a drogok, a szuicid gondolatok, a lelki küzdelmek és a féktelen düh végzetes következményei. Az új lemez alapvetően valós, fájdalmas tapasztalatokon alapszik. Az ‘Escapegoat’ témája például az, amikor az ember képtelen vállalni cselekedetei következményét; azokat más, gyengédd személyekre ruházza át. A ‘Monster Reborn’ továbbá a bűnről, illetve annak mentálisan romboló hatásairól szól...

A 'Downfall' 2018. május 18-án jelent meg digitális formában - elérhető minden jól ismert online zeneszolgáltató révén, valamint a Bandcamp-en is.

A tracklista:
01. Cipher
02. Escapegoat
03. Injection
04. Way Out
05. Monster Reborn
06. New Skin (feat. Lindsay Schoolcraft / Cradle of Filth billentyűs-vokalista)

Lentebb meghallgatható a teljes EP, valamint megtekinthető a 'Way Out' dal hivatalos klipje és dobos playthrough-videója, plusz a 'New Skin' szöveges videója és a 'Monster Reborn' januárban megjelent kisfilmje.

A Fallen Legion stúdió- és turné-felállása így néz ki:

Josh Masterson - ének
Jon Kal - basszusgitár
Nick Sauter - gitár
Dylan Waybrant - dobok

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Új videoklip a FALLEN LEGION első hivatalos albumáról: 'Monster Reborn'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás