Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Júliusban új albummal tér vissza a SATHANAS


2018-06-27

A Transcending Obscurity Records július 20-án jelenteti meg a legendás Sathanas együttes új albumát, ami a 'Necrohymns' címet viseli.

A black-thrasher Sathanas 10. nagylemeze a banda fennállásának 20. évfordulóját fémjelzi. Az 1988-ban alakult együttes kétségkívül a műfaj egyik legalulértékeltebb bandája; pedig az évek során erősebbnél erősebb lemezeket tettek le az asztalra. A 'Necrohymns' albummal most végre eljött az idő, hogy az egész világot leigázzák!

Annak ellenére, hogy a 'Necrohymns' alapvetően egy old-school, klasszikus hangzású lemez, a Sathanas-nak nem célja, hogy a múltat idézze. Két évtized alatt kifejlesztett, sajátos megszólalásukat egyedi riffek és lüktető ritmusok teszik még különlegesebbé. Ez kétségkívül a black-thrash műfaj újabb csúcspontja!

A 'Necrohymns' lemezborítóját Adi Dechristianize (Hellish God) tervezte, a logó pedig Chris Moyen (Vader, Incantation, Coffins) műve. Az album július 10-én jelenik meg, a Transcending Obscurity Records révén, CD-n, bakeliten és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Íme az újonnan megjelent 'Throne Of Satan' című szám premiere:

A banda jelenlegi felállását Paul Tucker gitáros-énekes, Bill Davidson basszer és Jim Strauss dobos alkotja.


Júliusban új albummal tér vissza a SATHANAS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás