Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

DEVIN TOWNSEND PROJECT - dupla lemezen az 'Ocean Machine' album ünnepi koncertfelvétele; itt a 'By Your Command' hivatalos performansz-klipje!


2018-07-05

A kanadai multi-instrumentalista és bandája, a DTP július 6-án dobja piacra új koncert-kiadványát.

A DTP 2017. szeptember 22-én ünnepelte klasszikus albuma, az 'Ocean Machine: Biomech' 20. évfordulóját, aminek alkalmából egy speciális koncertet adott a banda Bulgáriában, a világhírű plovdivi Római Színházban; méghozzá a helyi Nemzeti Nagyzenekar közreműködésében. Amellett, hogy az est folyamán teljes egészében elhangzott a szóba forgó album, néhány további dal is felcsendült Townsend diszkográfiájából, a rajongók kérései alapján válogatva.

Az ünnepi koncert felvétele 'Ocean Machine – Live At The Ancient Roman Theatre Plovdiv' címmel jelenik meg 2018. július 6-án, többkülönféle változatban - köztük egy limitált deluxe, 3CD/2DVD/Blu-Ray artbook pakk (tele számos extrával), valamint egy "special edition" 3CD/DVD digipak.

Devin Townsend így nyilatkozott: “Plovdiv városa és konkrétan ez a koncertfelvétel rengeteget jelent nekem; tulajdonképpen egy bizonyos éra végét, és egy új kezdetét fémjelzi. Lévén éppen egy végtelenül intenzív turné-éven voltunk túl, ez a műsor elmondhatatlan mennyiségű vért, verejtéket és könnyet igényelt; de a végeredmény mondhatni minden tekintetben több évtizedes munkám hű tükre lett. Az ‘Ocean Machine‘ album 20 évvel ezelőtt jelent meg. Lévén Marty [Chapman, a dobos, aki 2014-ben hunyt el] sajnos már nincs köztünk, csak az eredeti basszusgitáros, John ‘Squid’ Harder-t tudtam meghívni egy közös performanszra, de így is roppantul emlékezetes élményen vagyunk túl. Egy régi város, azon belül is egy ősi színház... részemről igen sok mérföldkő egyesült ezen az estén; és erre nagyon-nagyon büszke vagyok. Nem is beszélve azokról az emberekről, akik hozzájárultak e projekt kiteljesítéséhez: a banda és a nagyzenekar zenészei, a helyi stáb, a menedzsment, a művészek, a filmkészítők, és elsősorban persze a közönség... Ti tettétek ezt az éjjelt igazán intenzívvé és felejthetetlenné! Még egyszer mondom, ez egy rendkívül különleges felvétel számomra - remélem, ti is élvezni fogjátok. Szeretet és fény...“.

CD / DVD 1 (rajongók által összeállított best-of szettlista)

01 – “Truth”
02 – “Stormbending”
03 – “Om”
04 – “Failure”
05 – “By Your Command”
06 – “Gaia”
07 – “Deadhead”
08 – “Canada”
09 – “Bad Devil”
10 – “Higher”
11 – “A Simple Lullaby”
12 – “Deep Peace”

CD / DVD 2 (a teljes 'Ocean Machine' album)

01 – “Seventh Wave”
02 – “Life”
03 – “Night”
04 – “Hide Nowhere”
05 – “Sister”
06 – “3 A.M.”
07 – “Voices In The Fan”
08 – “Greetings”
09 – “Regulator”
10 – “Funeral”
11 – “Bastard”
12 – “The Death Of Music”
13 – “Things Beyond Things”

A kiadványra itt lehet leadni az előrendelést.

Az első hivatalos ízelítő a 'Truth' című szám performansz-klipje. Íme a premier:

Újabban megjelent a 'Regulator' és a 'By Your Command' videója is:

A kiadvány speicális változatának "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

Másik hír, hogy Devin Townsend június 8-án kiadott egy epikus LP-kollekciót is. Az 'Eras' címet viselő pakk a Devin Townsend Project 2009 és 2011 között megjelent kiadványait foglalja össze. A 7 LP-t tartalmazó szettben megtalálhatók például a 'Deconstruction' és a 'Ghost' című albumok is - ezek most először jelentek meg bakeliten. Természetesen minden egyes például dupla, 180 grammos lemezen, remaszterizált formában, kibővített szövegkönyvvel, bónuszokkal kiegészítve látnak napvilágot. A 2000 példányszámra limitált pakkról bővebb infókat itt lehet találni.


DEVIN TOWNSEND PROJECT - dupla lemezen az 'Ocean Machine' album ünnepi koncertfelvétele; itt a 'By Your Command' hivatalos performansz-klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás