Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ORDINUL NEGRU - bemutatta új felállását és új dalát a román okkult black metal banda


2018-07-24

Az Ordinul Negru nyolcadik albumának kiadására készül. Ezt megelőzvén a csapat az alábbi közleménnyel szolgált:

"Két évnyi intenzív munkánk van soron következő, 'Faustian Nights' című albumunkban. Kedves barátunk / énekesünk, S ezúttal nem tudott részt venni a folyamatokban, mivel bármennyire is szerettük volna ezt; az ideje nem engedte. És miután az Ordinul Negru váratlanul egy projektből teljes értékű bandává nőtte ki magát, az, hogy más-más városban élünk és más-más projektekben veszünk részt, nem előnyös a folyamatos próbák és egyéb, egész embert kívánó tevékenységek szempontjából. S ettől függetlenül vendégként jelen lesz minden koncerten, ami éppen mindkettőnk útjába esik; egyben vendégként szerepel az új lemez egyik dalában is. Egyszóval: nem szakadunk el tőle végleg - továbbra is az Ordinul Negru meghatározó alakja marad".

A banda új felállása így néz ki:

Fulmineos – gitár, ének
Urmuz – gitár, ének
Orthros – basszusgitár
Putrid – dobok, ütős hangszerek

Az Ordinul Negru-t 2004-ben alapította Fulmineos; azzal a céllal, hogy "régi, tradícionális black metal hangulatot teremtsen, a '90-es évek underground hőskorának atmoszférájával".

A banda immáron hét nagylemezt tett le az asztalra - legutóbbi stúdió-anyaguk, a 'Sorcery of Darkness' 2015 végén jelent meg, a Loud Rage Music kiadó jóvoltából.

Most bejelentették, a nyolcadik album 'Faustian Nights' címmel lát napvilágot, 2018. július 30-án, szintén a Loud Rage kiadó révén. Az új lemezre 8 tétel került fel, 47 percben. Íme a borító (amit Alexandru Das tervezett) és a tracklista:

01. Approaching The Door Of Damnation
02. Killing Tristan
03. The Apocalypse Through A Hierophant's Eye
04. Oculta Kormos
05. Elder Magik
06. Faceless Metamorphosis
07. Sol Omnia Regit
08. Faustian Nights

A lemez megjelenik limitált és normál CD-változatban (ez előbbihez négy egyedi tervezásű, ajándék tarot-kártya jár). A rendelésről bővebb infókat itt lehet találni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható az 'Oculta Kormos' című szám, valamint megtekinthető a 'Killing Tristan' videoklipje, amit Mihai Surdea rendezett (és amiben Silvia Török színésznő vendégszerepel).

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/ordinulnegru


ORDINUL NEGRU - bemutatta új felállását és új dalát a román okkult black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás