Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Binge/Purge' címen új EP-t adott ki a DISCHORDIA - nézd meg az új dalok playthrough-videóját!


2018-07-04

Sokan azért kritizálják a death metal műfaj modern éráját, mert a bandák hangzása nem elég egyedi, jellegzetes. A Dischordia immáron 2010 óta ezt a tévhitet igyekszik megdönteni.

A Dischordia "a gondolkodó ember death metalját" testesíti meg, olyan neves bandák stílusa nyomán, mint a Decapitated, a Gorguts, a Meshuggah és a The Dillinger Escape Plan. Az Oklahoma City-ből származó Dischordia egyúttal friss perspektívákkal látja el a progresszív metal-színteret, ami "vérbeli US death metal" zenével ötvözve prezentál a világnak. 2016-os 'Thanatopsis' albumukkal kétségkívül új szinteket értek el; most pedig egy ennél is különlegesebb, erősebb és változatosabb anyaggal térnek vissza.

A Dischordia 'Binge/Purge' címmel adta ki új EP-jét, ami egy két-számos, 24 perces, innovatív anyag, ami újabb szinteken prezentálja a banda dalszerzői és technikai készségeit. Az új mini-album 2018. június 25-én, pénteken látott napvilágot.

A 'Binge/Purge' hangmérnöki munkáit, keverését és maszterizálását a színtér veteránja, Colin Marston (Gorguts, Krallice) látta el. A Dischordia gitárosa, Keeno pedig így nyilatkozott az új album kapcsán: "A 'Binge/Purge' tulajdonképpen Dante Alighieri Isteni színjátékának modern változata, ami a jelenlegi politikai / kulturális rendszerben játszódik. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy minden dalunk egy érdekes történetet mesél el. Zeneiség és stílus tekintetében a 'Thanatopsis' egyfajta hangzásbeli útkeresés volt; a 'Binge/Purge' pedig ezt a folyamatot viszi tovább, és lehetővé teszi számunkra a további kísérletezést, ezúttal egy koncept-EP keretein belül".

A tracklista:
01. Binge
02. Purge

Az album előzetese alább érhető el, a 'Purge' és a 'Binge' című tétel egy részletével egyetemben. Alább mindkét tétel dobos playthrough-videója is megtekinthető, Josh Fallin előadásában.


'Binge/Purge' címen új EP-t adott ki a DISCHORDIA - nézd meg az új dalok playthrough-videóját!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás