Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ATROCITY - júliusban jelenik meg az 'Okkult' második része, amiről itt a legfrissebb dal-premier!


2018-06-03

A német metalbanda nemrég hosszútávú szerződést kötött egy korábbi kiadójával, a Massacre Records-szal, egyúttal pedig kiadták új EP-jüket. Most bejelentették a következő nagylemezt is.

Az új, 'Okkult II' című album július 6-án lát napvilágot, az alább látható, Stefan Heilemann (Heilemania / Lindemann, Pain, Kamelot, Epica) által készített borítóval.

Az 'Okkult' második része egy "brutális és sötét mestermű", melynek producere ismét a frontember Alex Krull (Mastersound Studio) volt, akinek "neve garancia arra, hogy a dalok a lehető legsúlyosabban szólnak, atmoszférájuk és lendületük - illetve okkult témájú szövegeik - pedig azonnal magukkal ragadják a hallgatót".

Az Atrocity egyúttal azt is elárulta, hogy az új lemezen két death metal-ikon - és a banda régi barátai -, LG Petrov (Entombed A.D.) és Marc Grewe (ex-Morgoth) vendégeskedik.

Az 'Okkult II' megjelenik többek közt limitált bakeliten, limitált mediabook változatban (eltérő borítóval és bónusz instrumentális CD-vel kiegészítve), valamint digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Masters Of Darkness
02. Shadowtaker
03. Bloodshed And Triumph
04. Spell Of Blood
05. Menschenschlachthaus
06. Gates To Oblivion (feat. Marc Grewe)
07. Infernal Sabbath
08. All Men Must Die
09. Phantom Ghost
10. Devil's Covenant (feat. LG Petrov)
11. The Golden Dawn

A 'Bloodshed And Triumph' című szám itt meghallgatható:

2017 decemberében, az 'Okkult II' felvezetőjeként jelent meg a 'Masters of Darkness' című EP, amit a nagylemez nyitó-daláról neveztek el. Erre a mini-albumra - a címadó dal mellett - három további új nóta került fel.

A hivatalos lemezbemutató koncertet a nordheimi Sunstorm Open Air fesztivál nagyszínpadán rendezik meg, július 6-án.


ATROCITY - júliusban jelenik meg az 'Okkult' második része, amiről itt a legfrissebb dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás