Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a CYHRA zenekar új videoklipje, a 'Dreams Gone Wrong'!


2020-03-25

A CyHra - amit az Amaranthe ex-énekese, Jake E., valamint az In Flames egykori gitárosa, Jesper Strömblad alapított - tavaly év végén piacra dobta második albumát.

A CyHra együttes - melynek jelenlegi felállását Jake E. és Jesper Strömblad mellett a Shining ex-gitárosa, Euge Valovirta, valamint a a Kamelot dobosa, Alex Landenberg alkotja - a Nuclear Blast Records-szal kötött új lemezszerződést. A kiadó azután kereste fel a bandát, hogy a debütáló, 'Letters to Myself' (2017) című album világszerte hatalmas sikereket aratott (a tavalyi évben például többek közt ezt a lemezt jelölték a Metal Hammer Awards 'Legjobb Debüt-Album' kategóriájában).

A CyHra most kiadta, 'No Halos in Hell' című albumát. Az új lemez 2019. november 15-én jelent meg. A csapat egy újabb kemény és dinamikus, egyben dallamos és fülbemászó dalokkal teli albumot alkotott meg. A végtelen energiával felszerelt 'No Halos in Hell' a CyHra első albuma, amin Euge Valovirta (ex-Shining) gitáros dalszerzőként játszik közre, és teljes értékű tagként zenél.

"Mindenkinek az volt az elsődleges feladata, hogy arra figyeljen, mi a legjobb egy adott dalnak" - mondta Jake E. énekes. "A 'No Halos in Hell' azon ritka albumok egyike, amit nem tudsz bekategorizálni egy konkrét műfajba; lévén súlyos és dinamikus, dallamos vokálokkal és zenei fül-kecsegtetéssel teli nóták és hangok egyaránt szerepelnek rajta".

Az új album producere Jacob Hansen és maga Jake E. volt. A 'No Halos in Hell' megrendelhető dupla CD-s digipak változatban, bakeliten és digitális formában. A bónusz CD-n hat extra dal szerepel - ezek közül három akusztikus felvétel. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Out Of My Life
02. No Halos In Hell
03. Battle From Within
04. I Am The One
05. Bye Bye Forever
06. Dreams Gone Wrong
07. Lost In Time
08. Kings Tonight
09. I Had Your Back
10. Blood Brothers

11. Hit Me
12. Man Of Eternal Rain

2020 márciusában közzétették a 'Dreams Gone Wrong' című szám hivatalos videóját, amit a legendás Patric Ullaeus rendezett.

Az új lemezről elsőként az 'Out Of My Life' című szám hivatalos videoklipje jelent meg. Íme a premier:

A dal gitáros playthrough-videója itt tekinthető meg:

Újonnan napvilágot látott a 'Battle From Within' szöveges videója is:

Lentebb elérhető a 'Battle From Within' dal, a 'Bye Bye Forever' és a lemez címadó számának gitáros playthrough-videója is:

A 'Dreams Gone Wrong' és az 'I Am The One' dal szintén megjelent gitáros playthrough-videó formájában:

Az album munkálatait összefoglaló videó-sorozat három része itt érhető el:

A CyHra zenekart 2016-ban alapította Jake E. és Jesper Strömblad - céljuk már ekkor az volt, hogy "lángba borítsák a kortárs metal-szcénát, és a következő évtizedekben életben is tartsák ezt a tüzet". (A hasonlat nem véletlen, hiszen Jake annak idején az In Flames pirotechnikusaként dolgozott.)

"Az izgalom, amit a CyHra tartogat, egyszerűen elsöprő mértékű" - mondta korábban Jake E.. "Nap mint nap meg kell böknöm saját magam, hogy rájöjjek, ez nem egy újabb álom; ez a valóság. Rettentően büszke vagyok erre a zenekarra; és alig várom már, hogy megoszthassuk ezeket a dalokat az egész világgal!".

"Hosszú idő után, végre most először érzem azt, hogy valami igazán különleges dolognak vagyok a részese" - tette hozzá Strömblad. "Ez a banda nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszanyerjem zene iránti szenvedélyem. Alig várom már a debütálást!".

A tracklista:
01. Karma
02. Heartrage
03. Here to Save You
04. Muted Life
05. Closure
06. Letter to Myself
07. Dark Clarity
08. Holding Your Breath
09. Rescue Ride
10. Black Wings
11. Inside a Lullaby
12. Dead to Me
13. Letters To Myself

A bandáról bővebb infók, hírek a Facebookon találhatók.


Itt a CYHRA zenekar új videoklipje, a 'Dreams Gone Wrong'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás