Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Nuclear Blast igazolta le a CYHRA zenekart


2019-08-27

A CyHra - amit az Amaranthe ex-énekese, Jake E., valamint az In Flames egykori gitárosa, Jesper Strömblad alapított - friss hírekkel szolgált.

A CyHra együttes - melynek jelenlegi felállását Jake E. és Jesper Strömblad mellett a Shining ex-gitárosa, Euge Valovirta, valamint a a Kamelot dobosa, Alex Landenberg alkotja - a Nuclear Blast Records-szal kötött új lemezszerződést. A kiadó azután kereste fel a bandát, hogy a debütáló, 'Letters to Myself' (2017) című album világszerte hatalmas sikereket aratott (a tavalyi évben például többek közt ezt a lemezt jelölték a Metal Hammer Awards 'Legjobb Debüt-Album' kategóriájában).

A legfrissebb hírek szerint a CyHra befejezte második, egyelőre cím nélküli albuma stúdiós / hangmérnöki munkálatait. Az ezzel kapcsolatos részleteket hamarosan elárulják...

Másik hír, hogy a CyHra november és december folyamán Európában turnézik, a Battle Beast társaságában. Az aktuális turné-beosztás itt található meg.

A CyHra zenekart 2016-ban alapította Jake E. és Jesper Strömblad - céljuk már ekkor az volt, hogy "lángba borítsák a kortárs metal-szcénát, és a következő évtizedekben életben is tartsák ezt a tüzet". (A hasonlat nem véletlen, hiszen Jake annak idején az In Flames pirotechnikusaként dolgozott.)

"Az izgalom, amit a CyHra tartogat, egyszerűen elsöprő mértékű" - mondta korábban Jake E.. "Nap mint nap meg kell böknöm saját magam, hogy rájöjjek, ez nem egy újabb álom; ez a valóság. Rettentően büszke vagyok erre a zenekarra; és alig várom már, hogy megoszthassuk ezeket a dalokat az egész világgal!".

"Hosszú idő után, végre most először érzem azt, hogy valami igazán különleges dolognak vagyok a részese" - tette hozzá Strömblad. "Ez a banda nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszanyerjem zene iránti szenvedélyem. Alig várom már a debütálást!".

A tracklista:
01. Karma
02. Heartrage
03. Here to Save You
04. Muted Life
05. Closure
06. Letter to Myself
07. Dark Clarity
08. Holding Your Breath
09. Rescue Ride
10. Black Wings
11. Inside a Lullaby
12. Dead to Me
13. Letters To Myself

A bandáról bővebb infók, hírek a Facebookon találhatók.


A Nuclear Blast igazolta le a CYHRA zenekart
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás