Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a 'Behind the Veil' című album új klipjét Pamela Moore: 'Rise'


2019-01-16

Pamela Moore - aki a Queensryche legendás 'Operation: Mindcrime' albumain (1988 és 2006) "Mary Nővér" hangja volt - néhány hónapja piacra dobta második szólólemezét.

A 'Behind the Veil' című album Moore eddigi "legszemélyesebb hangvételű" albuma. "Az, hogy ilyen borzasztó hirtelenséggel elvesztette édesanyámat, nagyon hazavágott engem lelkileg - fel kellett tennem magamnak néhány nagyon bonyolult kérdést az életet illetően. Ez egyfajta "reality check" volt; és végül ez lett a 'Behind the Veil' albumból is... a valóság újraértékelése. A konklúzió pedig a következő: Az élet nagyon rövid. Ne vesztegesd el. Küzdj érte, és légy mindig hálás azért, hogy küzdhetsz!" - nyilatkozta az énekesnő.

A tracklista:
01. Rise
02. Sickness
03. Beneath The Voodoo Marsh
04. My Eternal
05. Slow Burn
06. WiFi Zombies
07. These Scars
08. Just Breathe
09. Undertow
10. Run

Mint korábban kiderült, Pamela új albumán a Kamelot ex-dobosa, Casey Grillo játszik. A zenész így nyilatkozott: "Azóta rajongok Pameláért, és azóta szeretnék vele dolgozni, hogy annak idején meghallottam az 'Operation: Mindcrime'-ot, ami minden idők egyik legnagyszerűbb albuma. Pamela legutóbbi albuma, a 'Resurrect Me' szintén felkavarta a heavy metal-színtér vizét. Mondanom sem kell tehát, hogy óriási megtiszteltetés számomra, hogy az egyik kedvenc énekesnőmmel dolgozhatok".

Az új Moore albumon - Grillo mellett - az a Michael Posch gitározik, aki alapítója a legendás Chicago-i power metal bandának, a Radakkának. Ő játszott az énekesnő 2013 májusában megjelent 'Resurrect Me' (Rat Pak Records) albumán is, amit egy "időtálló kreatív, stílusos alkotásnak" neveztek a rock-sajtóban (erről bővebben itt írtunk). A 'Behind the Veil' egyes dalaiban a fentebb említett zenészek mellett vendégként tűnik fel a Primal Fear énekese, Ralf Scheepers, Randy Piper gitáros (W.A.S.P.), illetve Elliot Anders. "Elmondhatatlanul hálás vagyok és nagyon megtisztelve érzem magam, hogy ilyen fantasztikus tehetségek vállalták el a vendégszerepet ezen az albumon" - fűzte hozzá Pamela.

Lentebb megtekinthető két vadatonúj dal, a 'Sickness' és a 'These Scars' szöveges videója, valamint elérhető a frissen bemutatott 'Wifi Zombies' videoklip és 'Rise' performansz-videó is.

"A 'Resurrect Me' és a 'Behind the Veil' az az album, amit mindig is le akartam tenni az asztalra. Régóta szerettem volna bemutatni a közönségnek a keményebb oldalamat, és a teljes hang-skálámat is. Arról nem is beszélve, hogy szólóban igazán nagy örömömre szolgál, hogy kibontakoztathatom kreativitásomat" - nyilatkozta az énekesnő.

A jelenleg Seattle-ben élő Pamela Moore a '80-as évek elején kezdte zenei pályafutását. Ekkor két szólólemeze jelent meg, 'Take A Look' és 'You Won't Find Me There' címmel. A Queensryche tagjai 1988-ban kérték fel, hogy játssza el Sister Mary szerepét, az azóta legendásnak számító 'Operation: Mindcrime' című koncept-albumon. Első koncertfellépése is a Queensryche-kal volt; az 1990-1991-es Empire turnén. A '91-es évek végén a Radar nevű New York-i zenekar énekesnője lett. A banda feloszlása után, 2006-ban egy újabb szólólemezt készített, 'Stories From A Blue Room' címmel. Ezen az albumon, Michael Wilton és Terri Nunn mellett, szintén vendégszerepelt Jeff Loomis.


Bemutatta a 'Behind the Veil' című album új klipjét Pamela Moore: 'Rise'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás