Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

KISSIN' DYNAMITE - 'Ecstasy' címmel jelent meg a német hard rockerek új albuma; itt a friss klip-premier!


2018-07-07

A Metal Blade Records igazolta le Németország egyik legígéretesebb rockbandáját.

A Kissin' Dynamite néhány hete 'Ecstasy' címmel jelentette be új stúdióalbumát, amit július 6-án adott ki világszerte a Metal Blade Records (kivéve Ausztriában, Németországban és Svájcban; ahol a Sony Music leányvállalata, a Columbia gondozza a lemezt). Az 'Ecstasy' a 2016-os 'Generation Goodbye' (2016) album folytatása - az előbbi anyag (amiről bővebben itt írtunk) 14. helyen végzett a hivatalos német zenei toplistán.

Az új album producerei ezúttal is maga a Kissin' Dynamite énekese, Hannes Braun volt. Az 'Ecstasy' dalai a banda korai napjait idézik; tehát energia-vezérelt, lüktető és egyben dallamos rock-himnuszokra kell számítani.

Az 'Ecstasy' albumra itt lehet leadni a rendeléseket. Első ízelítőképpen lentebb elérhető a debütáló single, az 'I've Got The Fire' videoklipje; továbbá meghallgatható az Anna Brunnerrel közös 'Ecstasy' dal, és megtekinthető a 'You're Not Alone' című szám kisfilmje.

A tracklista:
01. I've Got The Fire
02. You're Not Alone
03. Somebody's Gotta Do It
04. Ecstasy
05. Still Around
06. Superhuman
07. Placebo
08. Breaking The Silence
09. Waging War
10. One More Time
11. Heart Of Stone
12. Wild Wind
13. No Time To Wonder

Másik hí, hogy a Kissin' Dynamite október 26-én adja első koncertjét azóta, hogy a banda kiadót váltott. A csapat ősszel a Powerwolf előzenekaraként turnézik Európában. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.


KISSIN' DYNAMITE - 'Ecstasy' címmel jelent meg a német hard rockerek új albuma; itt a friss klip-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás