Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Megjelent a HUMANITY'S LAST BREATH harmadik nagylemeze - itt az új dal / videoklip!


2019-08-03

A svéd progresszív death metal banda új lemezszerződést kötött a Unique Leader Records-szal...

"Aki a Meshuggah és a Vildhjarta vonalán keres új progresszív death metal csapatokat, annak a Humanity's Last Breath kiváló brutalitása tökéletes fogásnak bizonyul."

A 2009-ben Helsingsorg városában alakult csapat mindeddig két nagylemezt és három EP-t (köztük a 2016-os 'Detestor'-t) adott ki, nagy port kavarván a nemzetközi death metal-underground körökben. Súlyos és könyrtelen hangzásuk - ami technikás megszólalással párosul - eredeményezte azt, hogy mára a Humanity's Last Breath-et tartják a műfaj egyik "legbátrabb" bandájának.

2017-ben a csapat kiadott egy 'Abyssal Mouth' című single-dalt (aminek videoklipje lentebb megtekinthető). Ebből már sejteni lehetett, milyen irányba indult el és mennyit fejlődött a banda; azaz mire kell számítani a következő Humanity's Last Breath albumon, aminek megjelenéséért új partnerük, a Unique Leader Records fog felelni.

A zenekar harmadik nagylemeze 'Abyssal' címmel jelent meg, 2019. augusztus 2-án. Az új lemez egy "pokolian könyörtelen, végtelenül gonosz, apokaliptikus hangvételű számokkal felszerelt anyag", melynek dalszerzője, hangmérnöke és producere a gitáros Buster Odeholm (Vildjharta, Born Of Osiris, Oceano) volt, aki "ismét bebizonyította, hogy a Humanity's Last Breath napjaink egyik leg legkreatívabb, legegyedibb extrém metal bandája".

A tracklista:
01. Abyssal Mouth
02. Being
03. Bone Dust
04. Bursting Bowel Of Tellus
05. Dodgud
06. For Sorg
07. Fradga
08. Like Flies
09. Pulsating Black
10. Rampant
11. Sterile
12. Vanda

Alább elérhető a fentebb említett 'Abyssal Mouth' single, valamint az újonnan megjelent 'Bursting Bowel Of Tellus' dal, plusz a 'Vånda' és a 'Fragda' hivatalos videoklipje, amit Igor Omodei (Soreption, Betraying The Martyrs) rendezett:

A megjelenés napján bemutatták a 'Rampant' hivatalos videóját is, amit a tavalyi Euroblast Festival-on forgattak:


Megjelent a HUMANITY'S LAST BREATH harmadik nagylemeze - itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás