Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az első dal az új FIT FOR AN AUTOPSY albumról: 'Mirrors'!


2019-07-31

A New Jersey-beli deathcore banda nemrég világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast Entertainment-tel, és bejelentette, hogy jelenleg is zajlanak új, ötödik nagylemezük dalszerzői munkálatai.

"Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy a Fit For An Autopsy ezentúl a világ minden táján a Nuclear Blast kötelékében alkothat. Nagyon várjuk már bandánk következő fejezetének kezdetét. Mellettünk a metal-világ gurujai! Egyúttal köszönetet mondunk Carl-nak, Rick-nek, Scott-nak, Bill-nek, Brendan-nak, Steve-nek, és persze az E-one/Good Fight teljes stábjának, amiért hittek a bandánkban és támogattak minket a legutóbbi albumaink forgalmazásában. Örömünkre szolgált veletek együtt dolgozni!".  

A banda a tavalyi év végén látott neki soron következő, ötödik nagylemeze munkálatainak; méghozzá a banda gitárosa, Will Putney hangmérnök-producer közreműködésében, a New Jersey-beli Graphic Nature Audio Stúdió falai között. Az új anyag mostanra készült el, és mint kiderült, 'The Sea of Tragic Beasts' címmel jelenik meg, 2019. október 25-én, a Nuclear Blast jóvoltából. Az Adam Burke által készített borító és a dallista így néz ki:

01. The Sea Of Tragic Beasts
02. No Man Is Without Fear
03. Shepherd
04. Your Pain Is Mine
05. Mirrors
06. Unloved
07. Mourn
08. Warfare
09. Birds Of Prey
10. Napalm Dreams

Lentebb megtekinthető az első új single-dal, a 'Mirrors' Max Moore által rendezett videoklipje:

Az album munkálatait dokumentáló videó-sorozat első két része itt tekinthető meg:

A 'The Sea of Tragic Beasts' első lemezbemutató turnéját az USA-ban rendezik meg, október 24. és november 23. között. A körút hivatalos plakátja így néz ki:

A turné trailere itt tekinthető meg:

A Fit For An Autopsy legutóbbi, 'The Great Collapse' című albuma 2017 márciusában jelent meg, Amerikában az Entertainment One (eOne) / Good Fight Music kiadók, a világ többi részén pedig az SPV jóvoltából. A banda szokás szerint "itt sem vesztegeti az időt fantasy-szarságokkal és klisés gore-horrorral. A Fit For An Autopsy egy metalbanda, melynek tagjaira nagy hatással volt a hardcore-szcéna. Dalaik ennek megfelelően komoly üzenettel bírnak; stílusukat pedig a súlyos, erőteljes metalzene határozza meg. A csapat tulajdonképpen a poszt-deathcore műfaj megalapítója".


Itt az első dal az új FIT FOR AN AUTOPSY albumról: 'Mirrors'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás