Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BEYOND THE BLACK - bónusz lemezzel és 3 új dallal kiegészítve jelenik meg újra a 'Heart of the Hurricane' album


2019-05-04

A német metalbanda nemrég kiadta új nagylemezét, most pedig bejelentette annak kibővített, exkluzív változatát.

A 2014-es megalakulás óta a Beyond The Black integrált részévé vált a német szimfónikus metal-színtérnek, köszönhetően a bandatagok vitathatatlan tehetségének és szűnni nem akaró lelkesedésének. 2018-ban az osztrák Napalm Records személyében talált megfelelő partnerre a banda: megköttetett a világraszóló szerződés.

A Beyond The Black sikere magáért beszél. Debütáló albumuk, a 'Songs of Love and Death' (2015, Airforce1) szinte azonnal felkerült a német toplistára (a 12. helyre). Egy évvel később pedig megjelent a 'Lost in Forever' (2016), ami egyenesen a top 5-ben végzett.

A Beyond The Black már számtalan koncertet adott Németországban és környező országokban. Olyan legendás metalbandák hívták meg őket előzenekarnak, mint a Saxon, a Powerwolf és az Epica. Nem mellesleg ők nyitották a Scorpions 50. évfordulós turnéjának néhány koncertjét is! Mindemellett a világ legnevesebb metal-fesztiváljain (Wacken Open Air, Summer Breeze, Wave-Gothik-Meeting) is felléptek.

A csapat gőzerővel látott neki új nagylemeze munkálatainak, melyek 2018 nyarára értek véget. A Napalm Records augusztus 31-én adta ki a 'Heart of the Hurricane' című albumot, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Hysteria
02. Heart Of The Hurricane
03. Through The Mirror
04. Million Lightyears
05. Song For The Godless
06. Escape From The Earth
07. Beneath A Blackened Sky
08. Fairytale Of Doom
09. My God Is Dead
10. Dear Death
11. Scream For Me
12. Freedom
13. Breeze
14. Echo From The Past (bónusz track)
15. Parade (bónusz track)

A banda hivatalos közleménye így szól: "Érzitek a mennydörgést? Túl vagyunk a BtB rövid kerrierjének legpörgősebb fázisán, melynek során erősebbek lettünk, mint valaha! Erre itt is az első bizonyíték, az első friss single, a 'Heart Of The Hurricane', ami egy szónikus viharba repít el titeket! Alig bírjuk már kivárni, hogy végre rászabadíthassuk ezt a lemezt a régi és az új rajongókra; lévén biztosak vagyunk benne, hogy bandánk ezen fejezete egy csodálatos élményt nyújt majd nektek; egy izgalmas kalandot a sötétség és a fény felé!".

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Íme a címadó és a 'My God Is Dead' című dal premiere:

Újabban napvilágot látott a 'Million Lightyears' és a 'Breeze' című szám hivatalos klipje is:

A lemez bónusz DVD-vel kiegészített változatban is megjelent. A DVD-re felkerült koncert ízelítőjeképpen alább megtekinthető a 'Hallelujah' hivatalos live-klipje:

2019-ben egy még ütősebb, még frissebb verzió is napvilágot lát: a 'Heart of the Hurricane' "Black Edition" változata három bónusz track-kel és egy best-of CD-vel kiegészítve lesz elérhető (a Napalm Records jóvoltából), Európában 2019. június 7.-től, Észak-Amerikában pedig június 28.-tól; méghozzá 2CD-s digipak és digitális formában.

A fentebb említett kiadvány három bónusz dala ('Spiderweb Of Eyes', 'We Will Find A Way', 'Still Breathing') nem "visszamaradt, korábban félretett" felvételek - annál inkább három vadonatúj nóta, ami egyben felvezetője mindannak, amire a Beyond The Black a jövőben készül!

Bővebb infók az exkluzív kiadványról / előrendelés itt.

Az új kiadvány ízelítője, a 'Through The Mirror' című szám hivatalos videója itt megtekinthető:

A Beyond The Black felállása így néz ki:

Jennifer Haben - ének
Stefan Herkenhoff - basszusgitár
Chris Hermsdörfer - gitár, vokál
Tobias Lodes - gitár, vokál
Jonas Roßner - billentyűk vokál
Kai Tschierschky - dobok

Bővebb infók a bandáról, jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/beyondtheblackofficial


BEYOND THE BLACK - bónusz lemezzel és 3 új dallal kiegészítve jelenik meg újra a 'Heart of the Hurricane' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás