Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Budapesten is bemutatja 'Sulphur English' című albumát az INTER ARMA


2019-06-11

A Virginia-beli "műfaj-pusztító metal-alakulat", az Inter Arma nemrég kiadta negyedik nagylemezét; most pedig bejelentették a következő európai turnét.

A 2016-os 'Paradise Gallows' album 'Sulphur English' című folytatását a Nashville-beli Tracking Room stúdióban és a Madison-beli Dark Art Audio stúdióban rögzítették; mégpedig a banda régi partnere, Mikey Allred hangtechnikus társaságában. Az új lemez 2019. április 12-én jelent meg, a Relapse Records gondozásában, CD-n, dupla LP-n és digitális formában (a rendelési infókat itt lehet megtalálni).

A tracklista:
01.
Bumgardner
02. A Waxen Sea
03. Citadel
04. Howling Lands
05. Stillness
06. Observances Of The Path
07. The Atavist’s Meridian
08. Blood On The Lupines
09. Sulphur English

Az első 3 single-dal, a 'Citadel', a 'The Atavist’s Meridian' és a 'Howling Lands' alább elérhető - ez utóbbi hivatalos klipjét Marcos Morales (Dirt City Studio) rendezte:

Később megjelent a 'Stillness' című szám is, ami az Adult Swim Singles sorozat új epizódjának betétdala - ez itt hallgatható meg.

A megjelenés napja előtt közzétették a teljes album-streamet:

Az Inter Arma a Decibel magazin Metal & Beer Fest rendezvényének elő-estéjén ünnepelte meg hivatalosan az új album megjelenését (április 12-én); mégpedig az Integrity, a Full Of Hell és a Devil Master társaságában. Ezután indult el a lemezbemutató turné, amit Észak-Amerikában bonyolítottak le, a Thantifaxath társaságában.

Ősszel Európába, Nagy-Britanniába és Oroszországba is ellátogat a csapat. Az október-novemberi körút keretében fellépnek többek közt Budapesten is (október 24-én, a Dürer Kertben, a Desszert Feszt keretében) - erről bővebb infók itt olvashatók.

Az teljes turné-beosztás itt található meg.

Az Inter Arma 2016 nyarán adta ki legutóbbi, 'Paradise Gallows' című nagylemezét - erről bővebben itt írtunk.


Budapesten is bemutatja 'Sulphur English' című albumát az INTER ARMA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás