Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Garbers Days Revisited' címmel feldolgozás-albumot ad ki az INTER ARMA


2020-05-13

A Virginia-beli "műfaj-pusztító metal-alakulat", az Inter Arma a múltat ünnepli új kiadványán, aminek dalait a 'Sulphur English' album turnéi során rögzítették.

A 'Garbers Days Revisited' című feldolgozás-album július 10-én jelenik meg, CD-n, LP-n és digitális változatban, a Relapse Records jóvoltából (előrendelés itt).

A feldolgozás-album címét a banda egykori próbaterméről kapta. Az új felvételeket a Madison-beli Dark Art Audio Stúdióban rögzítették. Az Inter Arma ezen a lemezen felvonultatja zenei hatásainak széles skáláját, ami a Nine Inch Nails-től, Prince-en át egészen a Cro-Mags-ig terjed. "A 'Garbers Days Revisited' albummal a banda újradefiniálja zenei inspirációit, és főhajtással kísérve feleleveníti a múltját és a kezdeteket".

"Hunter Thompson sokszor lemásolta Ernest Hemingway írományainak egyes oldalait, hogy átérezze a feelinget, amit az utóbbi is megélt" - nyilatkozta T.J. Childers, az Inter Arma dobosa. "Ugyanez a helyzet azon előadók esetében is, akik egy nagyszerű feldolgozást tanulnak be: rengeteg dolgot ki lehet következtetni az információkból. Eleve már az, hogy betanulod a dalt, inspiációként hathat rád - könnyen új zenei ötleteket szerezhetsz".

Az Inter Arma inspirációi nyolc dalon keresztül kerülnek terítékre. "Kezdve a melankólikus, spoken-word intróval, át a bombasztikus, riff-központú Neil Young-klasszikuson ('Southern Man'), egészen a black metalos Hüsker Dü-feldolgozásig ('The Girl Who Lives On Heaven Hill'), a 'Garbers Days Revisited' révén az Inter Arma ismét bebizonyítja, hogy a színtér legegyedibb, egyik legkreatívabb bandájával van dolgunk".

Childers így folytatta: "A feldolgozások mindig is jelentős részét képezték az Inter Arma banda-tevékenységeinek. Míg a cover-album néhány dala konkrétan származtatható, addig egyes nóták egy kissé... homályosak. Remélhetőleg ez a lemez egyfajta menekülési útvonalat jelent a hallgatók számára. Lévén jelenleg szürreális körülmények között élünk, a művészet ezen formája menedéket nyújthat sokak számára. Ugyanis néha egyszerűen csak bele kell élned magad egy álomba...".

A tracklista:
01. Scarecrow (Ministry cover)
02. Southern Man (Neil Young cover)
03. Hard Times (Cro-Mags cover)
04. March Of The Pigs (Nine Inch Nails cover)
05. The Girl Who Lives On Heaven Hill (Hüsker Dü cover)
06. In League With Satan (Venom cover)
07. Runnin’ Down A Dream (Tom Petty & The Heartbreakers cover)
08. Purple Rain (Prince cover)

Alább meghallgatható a Neil Young-féle 'Southern Man' dal feldolgozása, aminek kapcsán a következőket közölte a banda: "Az Inter Arma minden tagja masszív Neil Young-fan. A 'Southern Man' dal immáron egy évtizede fontos része a szettlistánknak, de most végre sikerült szalagra is vennünk ezt a nótát. Reméljük, élvezni fogjátok eme időtálló, manapság is releváns klasszikus feldolgozását".

Az Inter Arma a tavalyi évben adta ki legutóbbi, 'Sulphur English' című nagylemezét. A 2016-os 'Paradise Gallows' album 'Sulphur English' című folytatását a Nashville-beli Tracking Room stúdióban és a Madison-beli Dark Art Audio stúdióban rögzítették; mégpedig a banda régi partnere, Mikey Allred hangtechnikus társaságában. Az új lemez 2019. április 12-én jelent meg, a Relapse Records gondozásában, CD-n, dupla LP-n és digitális formában (a rendelési infókat itt lehet megtalálni).

A tracklista:
01.
Bumgardner
02. A Waxen Sea
03. Citadel
04. Howling Lands
05. Stillness
06. Observances Of The Path
07. The Atavist’s Meridian
08. Blood On The Lupines
09. Sulphur English

Az első 3 single-dal, a 'Citadel', a 'The Atavist’s Meridian' és a 'Howling Lands' alább elérhető - ez utóbbi hivatalos klipjét Marcos Morales (Dirt City Studio) rendezte:

Később megjelent a 'Stillness' című szám is, ami az Adult Swim Singles sorozat új epizódjának betétdala - ez itt hallgatható meg.

A megjelenés napja előtt közzétették a teljes album-streamet:


'Garbers Days Revisited' címmel feldolgozás-albumot ad ki az INTER ARMA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás