Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Sulphur English' címmel adta ki negyedik albumát az INTER ARMA - itt a teljes stream!


2019-04-11

A Virginia-beli "műfaj-pusztító metal-alakulat", az Inter Arma nemrég befejezte negyedik nagylemeze stúdiós munkálatait.

A 2016-os 'Paradise Gallows' album 'Sulphur English' című folytatását a Nashville-beli Tracking Room stúdióban és a Madison-beli Dark Art Audio stúdióban rögzítették; mégpedig a banda régi partnere, Mikey Allred hangtechnikus társaságában. Az új lemez 2019. április 12-én jelenik meg, a Relapse Records gondozásában, CD-n, dupla LP-n és digitális formában (az előrendelési infókat itt lehet megtalálni).

A tracklista:
01.
Bumgardner
02. A Waxen Sea
03. Citadel
04. Howling Lands
05. Stillness
06. Observances Of The Path
07. The Atavist’s Meridian
08. Blood On The Lupines
09. Sulphur English

Az első 3 single-dal, a 'Citadel', a 'The Atavist’s Meridian' és a 'Howling Lands' alább elérhető - ez utóbbi hivatalos klipjét Marcos Morales (Dirt City Studio) rendezte:

Újabban megjelent a 'Stillness' című szám is, ami az Adult Swim Singles sorozat új epizódjának betétdala - ez itt hallgatható meg.

A megjelenés napja előtt közzétették a teljes album-streamet:

Szintén friss hír, hogy az Inter Arma a Decibel magazin Metal & Beer Fest rendezvényének elő-estéjén ünnepli meg hivatalosan az új album megjelenését (április 12-én); mégpedig az Integrity, a Full Of Hell és a Devil Master társaságában. Ezután indul a lemezbemutató turné, amit Észak-Amerikában bonyolítanak le, a Thantifaxath társaságában. Az eddig ismeretes beosztás itt található meg.

Az Inter Arma 2016 nyarán adta ki legutóbbi, 'Paradise Gallows' című nagylemezét - erről bővebben itt írtunk.


'Sulphur English' címmel adta ki negyedik albumát az INTER ARMA - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás