Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új klip a TAD MOROSE 10. albumáról: 'I Am Night'


2018-06-26

A három évtizede fennálló, veterán svéd heavy / power metal banda a GMR Music kiadóval kötött lemezszerződést 10. stúdióalbumára, ami a 'Chapter X' címet kapta.

A Bollnäs városából származó csapat legutóbbi, 'St. Demonius' (2015) című albuma - illetve annak promóciós turnéja - nagy sikereket aratott világszerte; ezen felbuzdulva pedig nekilátott a banda a következő album, a 'Chapter X' megkomponálásának.

Ronny Hemlin énekes így nyilatkozott: ”Továbbra is remekül szórakozunk! Az elmúlt években - mint ezekkel a srácokkal mindig - rengeteg turnét, klub-koncertet (kicsit és nagyot) és különféle kaliberű fesztivál-fellépést bonyolítottunk le. Azt is mondhatnánk, hogy így szeretztünk új rajongókat. Vagy ahogy szívesebben fejeznénk ki: 'lelkeket gyűjtüttünk...".

A bandatagok a Studio Claustrophobic falai közé vonultak be, hogy három év után felvegyék következő, tizedik nagylemezüket. E stúdió tulajdonosa nem mellesleg maga a Tad Morose frontembere, Ronny Hemlin, valamint Johan Lofgren (ex-Steel Attack); így a zenekar kényelmes helyen, "hazai körülmények" között rögzíthette új labumát. A 'Chapter X' maszterizálási munkáit Jonas Kjellgren látta el, a Black Lounge Stúdióban; míg a lemezborítót a banda régi barátja, Rainer Kalwitz (A Mended Rhyme) tervezte. A Tad Morose a GMR Music kiadóval kötött lemezszerződést, aminek értelmében 2018. június 15-én megjelenhetett a 'Chapter X'.

A tracklista:
01. Apocalypse
02. Come Morpheus
03. Deprived Of Life
04. I Am Night
05. Leviathan Rise
06. Liar
07. Masquerader
08. Nemesis
09. Salvage My Soul
10. Slaves To the Dying Sun
11. Turn To Dust
12. Vaunt The Cynical
13. Where Stars Align
14. …Yet Still You Preach

Christer "Krunt" Andersson gitáros így nyilatkozott: "14 új dal született, a Tad Morose tipikus metal-stílusában. Szerintem nagyon fasza lett ez a lemez! Kiváló hangzás, egy fantasztikus borító! Hallgassátok hangosan! Üdv!".

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formában. Ehhez az első ízelítők - az 'Apocalypse' című szám hivatalos szöveges videoklipje, valamint az 'I Am Night' kisfilmje - itt tekinthető meg:


Új klip a TAD MOROSE 10. albumáról: 'I Am Night'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás