Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megosztotta negyedik dalát a Stuck Mojo / ex-Soil tagok alkotta REPENTANCE


2019-07-19

A Repentance zenekar - melynek tagja Sean Glass gitáros (ex-Soil, Dirge Within) és a Stuck Mojo frontembere, Robby J. Fonts - 'Only The Damned Die Young' címmel osztott meg új dalt.

Glass (ex-Soil, Dirge Within) és Fonts mellett Markus Johnsson gitáros, Anthony Lien dobos és Mike Sylvester basszusgitáros alkotja a Repentance felállását.

A Repentance meglehetősen "természetes" módon állt össze - mondhatni: egyfajta megtisztulással egyenértékű élmény volt a banda megszületése” - nyilatkozta Shaun Glass.  “Életem ezen szakaszában jött el az a pillanat, amikor úgy éreztem, új tagokkal új bandát kell alapítanom; új dalokat kell szereznem... a Repentance pedig minden szempontból remek platformnak bizonyult etekintetben”.

Őrületes, ahogy minden így összejött!” - tette hozzá Fonts. “Épp egy új banda alapításán dolgoztam, lévén Rich [Ward] és Frank [Fontsere] jelenleg a Stuck Mojo-n kívüli tevékenységeivel van elfoglalva [pontosabban a Fozzy színeiben turnéznak]; szóval a Repentance időzítése egyszerűen tökéletes volt. A Nonpoint dobosa, Robb Rivera volt az, aki bemutatott engem Shaun-nak. Egy telefonhívással később már le is volt szervezve az első koncert... Shaun ekkor elküldte nekem a demókat, én megírtam a dalszövegeket és a vokál-témákat; majd pedig elég gyorsan elkezdtek összeállni a végleges dalok”.

A banda hangzása kétségkívül nagoyn agresszív és lüktető. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk dalainkat mindenkivel” - folytatta Glass. “Mindenki beledobta a saját stílusát a közösbe; és ezek az egyéni specialitások segítették a hangzásunk kialakulását. Zenei irányzat tekintetében persze mindannyian egy oldalon állunk; egy irányba megyünk. ‘Ne játssz metalt, ha nem vagy metalos!’, ugyebár... tehát olyan stílussal operálunk, amit a legjobban szeretünk és élvezünk”.

Azt már az elején lehetett tudni, hogy valami igazán különleges van készülőben; lévén azonnal sikerült zeneileg összefonódnunk mindannyiónknak. Innentől fogva pedig ömlött a kreativitás...” - fűzte hozzá Fonts. “Érzésem szerint azok, akik szeretik a korábbi bandáinkat, nagy meglepetésben fognak részesülni... ez az banda azokhoz képest igazán kemény! Készüljetek, támad a Repentance!”.

Lentebb elérhető a banda első négy nyilvános dala, a 'Collide', a 'Born To Choose', az 'Enter The Gallows' és az 'Only The Damned Die Young', melyek mindegyikét az Electrowerks Recording Stúdió falai között rögzítették, Chuck Macack (Born Of Osiris, Oceano) hangmérnökkel. A keverést és a masztert a neves Chris Collier (Prong, Last In Line, Flotsam And Jetsam) végezte el.

A Repentance zenekarról és a jövőbeni koncertekről bővebb infók a Facebookon érhetők el.


Megosztotta negyedik dalát a Stuck Mojo / ex-Soil tagok alkotta REPENTANCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás