Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta új, 'This Is Called Survival' című EP-jét a PRESSURE CRACKS nevezetű hardcore banda


2020-01-10

A Pressure Cracks zenekar teljes egészében közzétette új EP-jét, valamint szöveges videó formájában mutatta be új single-dalát, a 'Ready For You'-t.

A banda jelenleg első nagylemezén dolgozik, de hogy a rajongóknak addig se kelljen várniuk, kiadtak egy vadonatúj EP-t, 'This Is Called Survival' címmel (január 10., War Against Records). A mini-lemez teljes egészében végighallgatható itt:

Az új EP első ízelítője a 'Ready For You' című single volt, amit itt elérhető szöveges videoklipen:

A Pressure Cracks felállását a The Fever 333 / ex-letlive. frontember Jason Aalon Butler vezeti. Mellettük a Scars Of Tomorrow két ex-tagja - Dan Bieranowski és Kevin Fifield -, illetve Ryan Doria és Bill Galvin alkotja a banda felállását.

A Pressure Cracks bemutatkozó dala, a 'Be A Wolf' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ez a szám a banda debütáló EP-jén kapott helyet, aminek megjelenése 2018. május 25-én volt esedékes. A négy-számos mini-album lentebb teljes egészében meghallgatható.


Bemutatta új, 'This Is Called Survival' című EP-jét a PRESSURE CRACKS nevezetű hardcore banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás