Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klip az Alice Cooper-banda gitárosától, Ryan Roxie-tól: 'Look Me In The Eye'


2019-04-13

Roxie aktuális albuma, az 'Imagine Your Reality' 2018. május 25-én jelent meg, a brit Cargo Records jóvoltából.

Ryan Roxie egy tehetséges énekes-gitáros / dalszerző, akit a legtöbben az Alice Cooper-banda szólógitárosa / társ-zeneszerzőjeként ismernek. Roxie emellett korábban együtt dolgozott Slash-sel és Gilby Clarke-kal, valamint tagja volt a Casablanca felállásának is.

Roxie első szólólemeze, az 'Imagine Your Reality' 2018. május 25-én látott napvilágot. Az albumon több neves vendégzenész jutott szerephez - köztük a Cheap Trick frontembere, Robin Zander. E kollaboráció kapcsán Roxie elmondta: "A Cheap Trick zenei szempontból a lenagyobb hatásaim közé sorolható. Mind Robin Zander, mind pedig Rick Nielsen szerepelt már vendégként az Alice Cooper-koncerteken. Számomra kétségkívül ők az igazi rocksztárok. Sőt, Robin Zander hangja szerintem maga a rock ‘n' roll definíciója. Szólólemezemen a 'California Man' című számban vendégszerepel; ezáltal pedig gyakorlatilag kipipálhatom 'A Rock 'N' Roll Legnagyobb Pillanatai' listám egyik sorát".

Az 'Imagine Your Reality' tele van kemény, nonszenszet nem ismerő, lényegretörő, riffekkel gazdagon felvértezett, egyben dallamos rock-nótákkal - ahogy ezt Roxie-tól megszokhattuk. "Tíz dal, amit tíz feszes gitárszóló alapoz meg"... "Kezdve a 'Nevermind Me' punk-rockos hatásával, folytatván a La La Land című film cukormáz-mentes betétzenéjével ('To Live And Die In LA'), egészen a Beatles-Oasis-szerű 'Look Me In The Eye'-ig, ez a lemez egy grandiózus, felemelő érzést nyújtó rock-himnusz kollekció".

Íme az 'Imagine Your Reality' dallistája:

01. Big Rock Show
02. Over And Done
03. California Man
04. To Live And Die In LA
05. Uh Oh Song
06. Me Generation
07. Look Me In The Eye
08. Hearts In Trouble
09. Nevermind Me
10. God Put A Smile Upon Your Face

Az 'Over And Done', a 'California Man', a 'To Live And Die In LA', a 'Me Generation' és a 'Look Me In The Eye' újonnan megjelent szöveges videója lentebb megtekinthető. Az albumot meg lehet rendelni CD-n, bakeliten és digitális formában is.

A lemez producere Kristoffer 'Folle' Folin, Tommy Henriksen és Jon Bordon volt. A felvételek és a hanganyag keverése a stockholmi Purple Skull Stúdióban zajlott.

Az album stúdiós felállása így néz ki:

Ryan Roxie - gitár, ének
Tommy Henriksen - basszusgitár (1, 6, 9)
Kristoffer 'Folle' Folin - basszusgitár (2, 3, 4, 5, 7)
Jon Bordon - basszusgitár (8)
Kristoffer 'Folle' Folin - dobok (2, 3, 4, 5, 7)
Glen Sobel - dobok (1, 6, 9)
Anton Korberg - dobok (8)
Seven Anapolis - dobok (3)
Teddy 'Zig-Zag' Andriatis - billentyű, zongora (3)
John Bordon - billentyű, zongora (8)
Robin Zander - ének (3)

"Ezzel az albummal szeretném életben tartani a 3,5 perces rock-dalok lelkét és erejét, valamint magát a klasszikus gitár-központú hard rock zenét. Alig várom már, hogy mindenki megtapasztalhassa az én saját valóságomat!" - mondta Roxie.


Új klip az Alice Cooper-banda gitárosától, Ryan Roxie-tól: 'Look Me In The Eye'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás