Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Pénteken új albummal tér vissza a CAULDRON - végighallgatható a 'New Gods'


2018-09-05

A torontói heavy metalisták szeptember 7-én adják ki új nagylemezüket, 'New Gods' címmel, Észak-Ameirkában a The End Records, Európában pedig a Dissonance Productions jóvoltából.

A 2016-os 'In Ruin' albumon folytatásán Jason Decay (ének, basszusgitár), Ian Chains (gitár) és Myles Deck (dobok) ezúttal is Chris Stringer (Timber Timbre, Wooden Sky) producerrel működik közre - a felvételek tehát most is a torontói Union Sound Stúdióban zajlottak.

A 'New Gods' a csapat ötödik nagylemeze, egyben - dalszerzői munka és dallamok tekintetében - a legerősebb, legkiválóbb produkcióval felszerelt.

"A dalszerzéshez mindig is prioritásként álltunk. Jómagam ennek megfelelően mindig is magabiztosabbnak éreztem magam dalszerzőként, mint "zenészként"; és most először szerintem sikerült is kidolgoznunk a dalaink leginkább passzoló hangzást. Fájdalmakat átélve, kitartóan követtük elképzeléseinket - semmi nem állhatott az utunkba. Márpedig az utóbbi években igencsak kemény időszakot élt át a banda: az 'In Ruin' turnéja közben volt egy majdnem halálos balesetünk [erről itt írtunk], és ettől függetlenül is történtek velünk egyéb magánéleti szerencsétlenségek. És még ilyen nagy küzdelmek közepette is sikerült egy igazán erős anyagot alkotnunk. Nagyon büszke vagyok erre a lemezre; a testemet és az elmémet 100%-ban elégedettség tölti el. Ez egy sötét, kemény és AOR-os értelemben dallamos lemez; de ami a legfontosabb, az az, hogy totálisan Cauldron-feelingű. Ennél közelebb még soha nem is álltunk önmagunkhoz!" - nyilatkozta a frontember, Jason Decay.

Ian Chains hozzátette: "Nagyon büszke vagyok a dalszerzői munkára, a performanszokra és a produkcióra is - tulajdonképpen sosem voltunk még ilyen magabiztosak egy album kiválóságát illetően, mint jelen esetben. Alapvetően már az 'In Ruin' megjelenése után nekiláttunk a munkálatoknak; így bátran mondhatom, hogy ezen az albumon intenzíven érezhető fejlődésünk minden egyes apró és nagyobb lépése. Biztos vagyok benne, hogy azok az emberek, akik szerették az előző lemezt, az még jobban imádni fogja ezt az új anyagot!".

A 'New Gods' borítója és dallistája így néz ki:

01. Prisoner Of The Past
02. Letting Go
03. No Longer
04. Save The Truth / Syracuse
05. Never Be Found
06. Drown
07. Together As One
08. Isolation
09. Last Request

Az album az alábbi lejátszási listán egészében meghallgatható:

A banda szeptember 6. és 8. között három hivatalos lemezbemutató koncertet tart az USA-ban. A mini-körút plakátja lentebb látható. Hamarosan bejelentik a további koncerteket is...


Pénteken új albummal tér vissza a CAULDRON - végighallgatható a 'New Gods'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás