Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

EXOCRINE - új albumot jelentett be a francia tech-death banda; itt a friss videoklip!


2018-08-08

Az Exocrine a Unique Leader Records-szal kötött új lemezszerződést.

A Bordeaux-ból származó technikás death metal banda 'Molten Giant' címmel adja ki új albumát augusztus 17-én. A nyolc-számos anyagot Mathieu Pascal és Sylvain Octor Perez hangmérnökök közreműködésében vették fel, Bud Stúdió és a Tricerapod Stúdió falai között. 

A banda közleménye így szól: "Nagy örömünkre szolgál, hogy egy legendás kiadóhoz, a Unique Leader Records felállásához csatlakozhatunk. A legtöbb általunk nagy becsült banda ennél a kiadónál alkot; így ez is arra ösztönöz minket, hogy új otthonunk égisze alatt a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból. Alig várjuk már, hogy kiadhassuk új albumunkat, és megoszthassuk veletek ezeket az új számokat!".

Az új album kapcsán az alábbiakat osztották meg: “A 'Molten Giant' óriási előrelépés az Exocrine számára. Hihetetlenül keményen dolgoztunk ezeken a dalokon; igyekeztünk tökélyre fejleszteni zenészi készségeinket, virtuozitásunkat; közben pedig azon voltunk, hogy elmenjünk a határig. Ennek eredményeképpen egy iszonyatosan gyors és mérhetetlenül technikás album született. Az új dalok egyébként remek összhangban vannak a lemezborítóval: 'gigantikus' és 'monstre' - ez a két jelző illik rájuk leginkább. A dob-témákat a Bud Stúdióban vettük fel, Mathieu Pascal (Gorod) közreműködésében; míg a többi témát Sylvain Triceraprod Stúdiójában eszközöltük. A mix és a maszter HK Krauss és a Vamacara Stúdió nevéhez fűződik. Totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel, és alig várjuk már, hogy hozzátok is eljusson ez a szörnyeteg!”.

A tracklista:
01. Scorched Human Society
02. Hayato
03. Backdraft
04. Molten Giant
05. Flamewalkers
06. Lavaburst
07. Behind The Wall
08. The Shape Of New World

Az első ízelítő, a 'Hayato' című szám szöveges videója alább tekinthető meg, a 'Backdraft' dal újonnan megjelent klipjével egyetemben:


EXOCRINE - új albumot jelentett be a francia tech-death banda; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás