Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A SOUND OF THUNDER - Mark Tornillo és Tony Carey vendégeskedik az új, 'It Was Metal' című albumon


2018-05-16

Az A Sound Of Thunder nevezetű, amerikai heavy / power metal banda új stúdióalbuma június 15-én jelenik meg, egy képregénnyel kiegészítve, a Mad Neptune Records jóvoltából.

Az 'It Was Metal' albumot az Assembly Line Stúdió falai között vették fel, Kevin '131' Gutierrez (Shinedown, Believer, Raven) producer társaságában. Az új albumra 11 vadonatúj dal került fel - ezek némelyikében vendégként szerepel Mark Tornillo (Accept) és Tony Carey (Ritchie Blackmore's Rainbow, Planet P Project).

Az album tripla gatefold borítóján a banda kabalája, Udoroth látható. A művet a neves Dusan Markovic (Powerwolf, Death Dealer) alkotta meg. Az 'It Was Metal' albummal az A Sound Of Thunder visszatér eredeti, "true-metalista" gyökereihez.

Az A Sound Of Thunder gitárosa, Josh Schwartz így nyilatkozott: "Célunk az volt, hogy egy gyors, kemény és fülbemászó dalokból álló kollekciót alkossunk meg;egy olyan albumot, amit élvezetes előadni és hallgatni egyaránt. Ez a lemez azért jött létre, hogy legyen mit üvöltened, miközben 100-zal hasítasz az országúton!".

Nina Osegueda énekesnő szerint ezen az albumon szerepelnek a banda "legélvezetesebb, leginspirálóbb, legtöbb adrenalin-bombával felszerelt" dalai, melyeket "már alig várnak, hogy élőben is eljátszhassanak".

Az 'It Was Metal' lemez mellé egy antológiai grafikai novella is jár. A képregényből - melyet olyan híres franchise-cégek művészei illusztráltak, mint a Marvel Comics, a DC Comics és a Valiant Entertainment - az egyes dalok részletes történetét ismerhetjük meg.

A tracklista:
01. Phantom Flight (feat. Mark Tornillo)
02. Lifebringer
03. Atlacatl
04. The Crossroads Deal
05. It Was Metal
06. Obsidian And Gold (Desdinova Returns) (feat. Tony Carey)
07. Second Lives
08. Els Segadors (The Reapers)
09. Tomyris
10. Charles II
11. Fortress Of The Future Race

Az új album első single-dala, az 'Els Segadors (The Reapers)' virálissá vált Katalónia-szerte (lévén ez szám a katalán nemzeti himnusz metalos feldolgozása): 44. lett a spanyol zenei mainstrem toplistán, valamint 7. helyen végzett a spanyol iTunes chart-on. A dal sikerei okán a banda 2017 decemberében megrendezett egy kisebb katalán turnét, melynek keretében 50 ezer ember előtt léptek fel az Estadi Olímpic Lluís Companys csarnokban.

Alább elérhető a 'Lifebringer' című szám is:

Az A Sound Of Thunder legutóbbi, 'Where Do You Think We Are?' című, feldolgozásokkal teli stúdióalbuma 2016 decemberében jelent meg, független gondozásban. Legutóbbi teljes értékű nagylemezük, a 'Tales from the Deadside' 2015 őszén látott napvilágot, a Mad Neptune jóvoltából.


A SOUND OF THUNDER - Mark Tornillo és Tony Carey vendégeskedik az új, 'It Was Metal' című albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás