Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NORTHWOODS - hamarosan új albumot ad ki az olasz hardcore banda: végighallgatható a 'Wasteland'


2018-05-28

Az olasz hardcore / noise zenekar június elsején jelenteti meg új, 'Wasteland' című albumát, a Shove, Brigante and Mothership Records jóvoltából.

A banda sokszínű hátterére reflektálván, a 'Wasteland' album olyan kultikus bandák kaotikus hangzású, klasszikus lemezeiből merít ihletett, mint a Converge, a Botch és a svéd Breach - teszi mindezt az Unsane dallamos noise-rock zenéjének beütésével. A 'Wasteland' tehát egy egyaránt agresszív és őszinte megszólalású, de mégis változatos album. A dalszövegek tekintetében egy "szép új világ; legalább is annak reménye" tárul elénk...

A Northwoods 2018 telén vette fel az új lemezt a Cinquequarti Music Stúdióban, Lorenzo Amato hangmérnök felügyelete alatt. A lemezborító egy ritka fotó látható, amit a NASA licenszelt. Lentebb a teljes album meghallgatható.

A 2015-ben alakult Northwoods felállását Alvaro Diamanti énekes-gitáros, Federico Mazzoli basszusgitáros és Andrea Gentili dobos alkotja.

Bővebb infók a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/northwoodsposthc


NORTHWOODS - hamarosan új albumot ad ki az olasz hardcore banda: végighallgatható a 'Wasteland'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás