Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'The Party Never Ends' címmel új videoklipet osztott meg a legendás metal-énekes, THOR


2020-02-04

A legendás kanadai hard rock-énekes, Jon Mikl, azaz Thor hamarosan kiad egy új, 'Rising' című albumot, amiről most friss videoklip jelent meg.

A Cleopatra Records jóvoltából február 28-án megjelenő, 'Rising' című Thor album "a Metal isteneinek ajándéka. A lemez a Thor klasszikus, '80-as évekbeli metal-hangázát ötvözi modern hatásokkal, melyek az évtizedek során a nyüzsgő színtér porondján tartották a legendás metal-vikinget.

A 'Rising' album itt rendelhető meg CD-n és bakeliten. Kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető az album 'The Party Never Ends' című számának hivatalos videoklipje.

A tracklista:
01. Wormhole
02. Defend Or Die
03. The Game Is On! (Stadium Mix)
04. We. Will. Destroy. You
05. The Rut
06. Rising
07. The Party Never Ends
08. Power Mask
09. Son Of Thunder
10. Starmaster

És ha mindez nem lenne elég, nemrég egy három-lemezes (2CD+DVD) "Ultimate Collector’s edition" pakkban jelent meg a Thor klasszikus, 1985-ös koncertalbuma, a 'Live in Detroit'. Bónuszként az 'AN-THOR-LOGY' DVD, és egyéb koncertfelvételek kaptak helyet a speciális kiadványon, ami nem mellesleg megrendelhető bakeliten is.


'The Party Never Ends' címmel új videoklipet osztott meg a legendás metal-énekes, THOR
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás