Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Innhøstinga' című albummal tért vissza az ISKALD - itt az új szöveges videó: 'Lysene Som Forsvant'!


2018-10-26

'Innhøstinga' címmel, az Indie Recordings jóvoltából került a boltokba augusztus 31-én az Iskald új nagylemeze.

Négy év csendet megtörvén jelentkezett új lemezzel az északi black metalista horda, az Iskald. A trió minden eddiginél nagyobb és pusztítóbb erővel és haraggal támad. Ötödik stúdiólemezük, az 'Innhøstinga' (angolul: ‘the Harvest’) 2018. augusztus 31-én látott napvilágot. Ezen a lemezen az Iskald-tól megszokott zord, intenzív, de ugyanakkor dallamos black metal zenét hallhatjuk.

A banda közleménye így szól: "Végre elérkezett a nap, amikor büszkén emelhetjük magasba a poharainkat, hogy együtt igyunk az 'Innhøstinga' örömére. Ez az első albumunk 4 éven belül. Köszönjük, hogy ennyit vártatok, és azt is, hogy továbbra is ilyen elkötelezettek vagytok irántunk. Ígérjük, hogy ez az anyag megérte a hosszas várakozást. Készüljetek az aratásra!".

A tracklista:
01. The Atrocious Horror
02. No Amen
03. Offer Av Livet
04. Even Dawn Drew Twilight
05. Resting…Not In Peace
06. De Siste Vintre
07. From Traitor To Beast
08. Lysene Som Forsvant
09. Innhøstinga

Az új lemez első single-dalát / videoklipjét május 25-én, pénteken mutatták be, 'The Atrocious Horror' címmel. Két hónappal később megjelent a lemez címadó dalának szöveges videója is, amit a neves román művész, Costin Chioreanu készített. Október végén bemutatták a 'Lysene Som Forsvant' szöveges videóját is. Íme a premierek:

Az Iskald legutóbbi nagylemeze, a 'Nedom Og Nord' 2014 januárjában jelent meg.


'Innhøstinga' című albummal tért vissza az ISKALD - itt az új szöveges videó: 'Lysene Som Forsvant'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás