Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a norvég ACÂRASH zenekar új videója: 'In Chaos Becrowned'!


2018-05-16

Az Oslo-i Acârash zenekar megosztotta legfrissebbb dalát / videoklipjét.

Az Acârash egy meglehetősen sokszínű zenekar: stlílusukat tekintve a hard rock, a black ‘n’ roll, illetve a tradícionális heavy / doom metal műfaj-jelző is rájuk aggatható. A banda debüt-albuma június 8-án jelenik meg, 'In Chaos Becrowned' címmel. A lemez hangzását az "ezoterikus költészet és a ritualisztikus elmélkedések" teszik igazán különlegessé.

Az album előrendelhető digipak CD-n, limitált bakeliten és digitális formában is, a Dark Essence Records webshop-jában.

Lentebb megtekinthető az album címadó dalának hivatalos videója, aminek producere a banda dobosa, Sølve Sæther volt. “Az ‘In Chaos Becrowned’ címadó dala a káosz konstruktív, kozmikus rendbe való beilleszkedését mutatja be” - nyilatkozta a basszusgitáros-énekes Anlov P. Mathiesen. “Ez a szám egyben a betegesen irreleváns, ellenszenves istenségek portréja; egyben az elavult ideák és a régies szimbolizmus mögött rejlő erők kibocsájtása. Ettől eltekintve ez a dal inkább pozitív nézetekkel van felszerelve. Lévén ez az első albumunk címadó dala, ez testesíti meg az egész lemez központi témáját, ami tulajdonképpen a perszonális ezoterizmus, a mítikus felszabadulás és az alapvető ellenállás. Zenei tekintetben egy progresszív, dob-központú, ritmus-himnuszról van szó, ami az ismétlődő témák révén egyfajta blackened heavy metal-klimaxot sugároz magából”.

Korábban megjelent a másik új, 'Cadaver Dei' című szám is:

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni megmozdulásokról: www.facebook.com/acarash


Itt a norvég ACÂRASH zenekar új videója: 'In Chaos Becrowned'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás