Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SIEGE COLUMN - hallgass bele a New Jersey-beli death metalisták 'Inferno Deathpassion' című albumába!


2018-05-16

A Nuclear War Now! Productions kiadó augusztus elsején dobja piacra a Siege Column debütáló nagylemezét, július elsején.

A "New Jersey hulladéktelepéről" származó Siege Column tehát egy 'Inferno Deathpassion' című albummal szabadítja a világra a pusztulást. Az albumra kilenc "halál-himnusz" került fel, a death metal műfaj különféle alfajainak felvonultatásaképpen. A Siege Column "arcon köpi a konvencionális tendenciákat, és visszahozza azokat az időket, amikor a metalzenészeket elsősorban primitív ösztönök vezérelték. Míg a banda két, korábban megjelent bemutatkozó demója a háborús arzenál fegyvereinek csiszolgatásáról szólt, addig az 'Inferno Deathpassion' a totális háború első offenzívája. Eme hatékony atombomba elpusztít mindent, ami útjába áll".

Az 'Inferno Deathpassion' CD- és digitális változatban július elsején, bakeliten pedig egy hónappal később jelenik meg. A lenti lejátszón meghallgatható a lemez első két dala:

A Siege Column korábbi demóit / stúdió-felvételeit a Bandcamp-en lehet meghallgatni, megrendelni.


SIEGE COLUMN - hallgass bele a New Jersey-beli death metalisták 'Inferno Deathpassion' című albumába!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás