Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEPTHS OF HATRED - júliusban új mini-albummal jelentkezik a kanadai tech-death banda


2018-05-17

A Montréalból származó Depths Of Hatred zenekar a Prosthetic Records-hoz igazolt, új EP-je kiadása végett.

A Depths Of Hatred mindeddig két nagylemezt adott ki, és több észak-amerikai turnét is lebonyolított; idén pedig egy EP-vel tér vissza új kiadója, a los angelesi Prosthetic Records jóvoltából: a hat-számos 'Bloodguilt' album július 20-án lát napvilágot.

A bandának egyébként ez az első lemeze, amin az új frontember, Nico Monette énekel (aki az előző vokalistát, Dominic D.D.-t váltotta).

"Helló, srácok! Az elmúlt hónapokban csendben voltunk, de ennek természetesen megvoltak az okai. Most visszatértünk, és hatalmas örömmel jelenthetjük be, hogy szerződést kötöttünk a Prosthetic Records-szal, hogy új frontemberünk, Nico Monette társaságában júliusban kiadhassuk új EP-nket, ami a 'Bloodguilt' címet kapta. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani testvérünknek, Dominic-nak mindenért, amit az elmúlt években a Depths Of Hatred-ért tett. A legjobbakat kívánjuk neki. Hamarosan megújult erővel térnük vissza a színpadra is - hamarosan találkozunk veletek!" - közölte a banda.

Lentebb elérhető a hivatalos album-előzetes.

Közvetlenül a 'Bloodguilt' megjelenése után egy két és fél hetes kanadai turnét bonyolít le a banda, a Hideous Divinity előzenekaraként. Az új felállás első koncertjét július 19-én rendezik meg hazai pályán, Montréalban. A teljes beosztás itt érhető el.

A Depths Of Hatred 2012-ben robbant be a montréali metal-színtérre, a Galy Records által kiadott 'Aversionist' album révén. Ezt követően a Beneath The Massacre és a Blind Witness társaságában turnéztak, majd pedig felvették második, 'Hellborn' című lemezüket (amit már független gondozásban adtak ki). 2016-ban új single-dallal jelentkeztek - ezt pedig újabb turnék követték (az Aegaeon, az Alterbeast, a Virvum, a Vale Of Pnath, stb. társaságában).  A Depths Of Hatred védjegyének számítanak a vad és dühös vokál-témák, az agresszív gitár-riffek, valamit a gyors és könyörtelen dob-játék, melyek révén kegyelmet nem ismerő hangzással bilincselik le a hallgatókat.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/depthsofhatred


DEPTHS OF HATRED - júliusban új mini-albummal jelentkezik a kanadai tech-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás