Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEPTHS OF HATRED - hamarosan új mini-albummal jelentkezik a kanadai tech-death banda; itt az új dal!


2018-07-13

A Montréalból származó Depths Of Hatred zenekar a Prosthetic Records-hoz igazolt, új EP-je kiadása végett.

A Depths Of Hatred mindeddig két nagylemezt adott ki, és több észak-amerikai turnét is lebonyolított; idén pedig egy EP-vel tér vissza új kiadója, a los angelesi Prosthetic Records jóvoltából: a hat-számos 'Bloodguilt' album július 20-án lát napvilágot.

A bandának egyébként ez az első lemeze, amin az új frontember, Nico Monette énekel (aki az előző vokalistát, Dominic D.D.-t váltotta).

"Helló, srácok! Az elmúlt hónapokban csendben voltunk, de ennek természetesen megvoltak az okai. Most visszatértünk, és hatalmas örömmel jelenthetjük be, hogy szerződést kötöttünk a Prosthetic Records-szal, hogy új frontemberünk, Nico Monette társaságában júliusban kiadhassuk új EP-nket, ami a 'Bloodguilt' címet kapta. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani testvérünknek, Dominic-nak mindenért, amit az elmúlt években a Depths Of Hatred-ért tett. A legjobbakat kívánjuk neki. Hamarosan megújult erővel térnük vissza a színpadra is - hamarosan találkozunk veletek!" - közölte a banda.

Lentebb elérhető a hivatalos album-előzetes, valamint az 'An Infidel's Dissent' című szám videoklipje, amit így kommentáltak: "2 évvel ezelőtt adtuk ki legutóbbi single-dalunkat. Ezidő alatt nagyon sok minden megváltozott. Új felállás, új kiadó, új EP... és végre egy új single. Teljesen fel vagyunk csigázva annak okán, amit műveltünk. Élvezzétek hát az új videoklipünket!".

Közvetlenül a 'Bloodguilt' megjelenése után egy két és fél hetes kanadai turnét bonyolít le a banda, a Hideous Divinity előzenekaraként. Az új felállás első koncertjét július 19-én rendezik meg hazai pályán, Montréalban. A teljes beosztás itt érhető el.

Az album címadó dala itt meghallgatható:

A Depths Of Hatred 2012-ben robbant be a montréali metal-színtérre, a Galy Records által kiadott 'Aversionist' album révén. Ezt követően a Beneath The Massacre és a Blind Witness társaságában turnéztak, majd pedig felvették második, 'Hellborn' című lemezüket (amit már független gondozásban adtak ki). 2016-ban új single-dallal jelentkeztek - ezt pedig újabb turnék követték (az Aegaeon, az Alterbeast, a Virvum, a Vale Of Pnath, stb. társaságában).  A Depths Of Hatred védjegyének számítanak a vad és dühös vokál-témák, az agresszív gitár-riffek, valamit a gyors és könyörtelen dob-játék, melyek révén kegyelmet nem ismerő hangzással bilincselik le a hallgatókat.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/depthsofhatred


DEPTHS OF HATRED - hamarosan új mini-albummal jelentkezik a kanadai tech-death banda; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás