Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: BODY COUNT feat. May Cavalera - 'All Love Is Lost'


2018-05-17

A színész / rendező / hip-hop legenda Ice-T és bandája, a Body Count Max Cavalerával állt össze a 2017-es 'Bloodlust' album egyik dalában, amihez most videoklip készült.

Az 'All Love Is Lost' dal társ-szerzője volt Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy), aki vendégként is szerepel a dalban és a videoklipben, amit Jay Rodriguez rendezett. Az 'All Love Is Lost' kisfilmjének főszereplője Ice-T egykori színész-társa, Kelly Giddish (akivel a '90-es éve végén az Esküdt ellenségek: Különleges ügyösztály című krimi-sorozatban játszott együtt).

A Body Count aktuális, 'Bloodlust' című albuma 2017. március 31-én jelent meg, a banda új kiadója, a Century Media Records jóvoltából. A lemezt ezúttal is az a Will Putney (Upon A Burning Body, Miss May I) producelte, aki a banda legutóbbi, 'Manslaughter' című albumán is segédkezett.

Bővebben az albumról itt írtunk.

A Body Count aktuális turné-beosztása itt érhető el.


Klip-premier: BODY COUNT feat. May Cavalera - 'All Love Is Lost'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás