Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent George Lynch és Corey Glover közös bandája, az ULTRAPHONIX debüt-albuma - nézd meg az új videoklipeket!


2018-09-01

Az earMusic kiadó jelentette be az Ultraphonix első albumát. A bandát két ikonikus, veterán rockerk, Corey Glover (Living Colour) és George Lynch (Dokken, Lynch Mob) alapította.

Glover és Lynch (Dokken, Lynch Mob) mellett a Chris Moore dobos / Pancho Tomaselli basszusgitáros ritmus-szekció alkotja az Ultraphonix zenekart, melynek debütáló, 'Original Human Music' című albuma - aminek társ-producere Bob Daspit (Sammy Hagar) volt - augusztus 3-án látott napvilágot.

Az 'Original Human Music' lemezen "annak a varázslatnak lehetünk fültanúi, ami Corey Glover' ikonikus hangja és George Lynch egyedi gitár-stílusa elegyéből jött létre". Az albumon tehát "Corey őszinte és mélyenszántó gondolatokkal teli dalszövegei - és persze az ő könnyen felismerhető énekhangja -, valamint George súlyos és erőteljes játéka van középpontban; de ki kell emelni a fantasztikus ritmus-szekciót is, ami végtelenül sokoldalú, progresszív és komplex".

Lynch megjegyezte: "Úgy szól ez az album, mint a régi Chili Peppers, a King Crimson és a Judas Priest keresztezése! Elmondhatatlanul jól érzem magam ebben a bandában!".

A tracklista:
01. Baptism
02. Another Day
03. Walk Run Crawl
04. Counter Culture
05. Heart Full of Rain
06. Free
07. Wasteland
08. Take a Stand
09. Ain't Too Late
10. Soul Control
11. What You Say
12. Power Trip

Az Ultraphonix első single-dala, a 'Walk Run Crawl' május 18-án jelent meg digitális kislemez formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez, amit itt lehet leadni. Újabban megjelent az 'Another Day' hivatalos klipje, valamint a 'Free' szöveges videója, plusz a 'Baptism', a 'Wasteland', a 'Heart Full Of Rain', a 'Take A Stand', az 'Ain't Too Late', a 'Soul Control', a 'What You Say' és a 'Power Trip' audiója. Íme a klip-premierek:

Az Ultraphonix Facebook-oldala itt érhető el.


Megjelent George Lynch és Corey Glover közös bandája, az ULTRAPHONIX debüt-albuma - nézd meg az új videoklipeket!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás