Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Augusztusban tripla koncertlemezzel jelentkezik a NIGHT DEMON - itt a 'Screams In The Night' dal hivatalos live-klipje!


2018-07-28

A kaliforniai metal-trió 'Live Darkness' címmel adja ki epikus koncert-anyagát, augusztus 10-én, a Century Media Records és a Shadow Kingdom Records gondozásában.

2017. december 2-án a Night Demon - amit Jarvis Leatherby énekes-basszusgitáros, Armand John Anthony gitáros és Dusty Squires dobos alkot - teltházas bulit adott "második otthonában", az Ohio-i Cleveland-ben, a Beachland Ballroom színpadán.

A 90 perces szett során elhangzott a Night Demon teljes debütáló EP-je (ami 2013-ban jelent meg), valamint a 2015-ös 'Curse of the Damned' album 'Full Speed Ahead', 'Screams In The Night' és 'Mastermind' dalai, plusz a 'Hallowed Ground', a 'Black Widow', az 'On Your Own' és a 'Welcome To The Night' című szám, az aktuális, 'Darkness Remains' című lemezről. A banda ezek mellett előadta a Midnight 'Evil Like A Knife' című számának feldolgozását, melyben vendégként maga az eredeti művész, Athenar szerepelt. Ennek felvétele lentebb megtekinthető.

"Athenar a Midnight-ból volt olyan kedves, hogy csatlakozott hozzánk a színpadon az ő saját mesterműve, az 'Evil Like A Knife' feldolgozása erejéig” - nyilatkozta Jarvis Leatherby. “Egyébként ez volt az első alkalom, amikor a Night Demon egy speciális vendéggel állt szípadra! Mindez Athenar szülővárosában, az Ohio-i Cleveland-ben történt - itt vettük fel ugyanis a 'Live Darkness' albumot. Élvezzétek!".

A 'Live Darkness' - ami a Night Demon első hivatalos "koncert-dokumentuma" - augusztus 10-én jelenik meg, három-lemezes változatban, különféle formában, a Century Media Records és a Shadow Kingdom Records gondozásában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Újabban megjelent a 'Life On The Run' hivatalos koncert-klipje is, ízelítőképpen az új kiadványhoz:

A 'Screams In The Night' hivatalos koncertfelvétele itt érhető el:

A Night Demon legutóbbi, 'Darkness Remains' című albumát 2017 áprilisában adta ki a Century Media. Erről bővebben itt írtunk.


Augusztusban tripla koncertlemezzel jelentkezik a NIGHT DEMON - itt a 'Screams In The Night' dal hivatalos live-klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás