Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Megjelenés előtt végighallgatható a BLACK SPACE RIDERS második "pszichedelikus space-rock ópusza", az 'Amoretum Vol. 2'


2018-07-25

A német "riffonauták" 'Amoretum Vol. 2' címmel adják ki következő nagylemezüket, a januárban indult sorozat második részét.

Az 'Amoretum Vol. 1' január 26-án látott napvilágot (erről itt írtunk), a banda saját tulajdonú Black Space Records kiadója révén. Ugyanez a cég dobja július 27-én piacra a sorozat második részét. Mindkét albumot egy három hónapos dalszerzői / stúdiós periódus állították össze, egy "magas fokú kreatív-hullám" idejében. A több mint kétórás "space-rock ópuszt" tehát két részben adja ki a banda; azonban az 'Amoretum' első és második fejezete mégis "két külön, autonóm entitás". "A 'Vol. 2' egyben a 'Vol. 1' lázadó nővére, és annak fiatal, dühös kisöccse".

Az 'Amoretum' lemezcímet az “Amor” (Ámor, vagyis Kupidó) és az “Arboretum” (Arborétum, vagyis egzotikus kert) szavakból állították össze: ez a szeretet és a természet együttes szentélyének szimbóluma. Ez a koncepció köti össze a két lemezt; vagyis a Szerelem Kertjének történetét ismerhetjük meg általuk.

Zenei tekintetben az 'Amoretum Vol. 2' "masszív, atmoszférikus, hipnotikus, néhol nyers, néhol pedig lágy hangzású".  A 14 új dalban a banda felvonultat számos zenei stílust, kezdve a heavy-rocktól, át a poszt-punkon, a reggae-rootson és a pszichedelikud trip-hopon, egészen az indie / new wave műfajig. A két albumot tulajdonképpen a dallamok, a ritmusok és az atmoszférák kötik össze.

Az 'Amoretum Vol. 2' borítója és dallistája így néz ki:

01. Chapter Three
Before My Eyes
Lovelovelovelovelovelovelovelove Love (Break the Pattern Of Fear)
Walls Away
Slaínte (Salud, Dinero, Amor)
Assimilating Love

02. Chapter Four
In Our Garden
Leaves of Life (Falling Down)
Body Move

03. Chapter Five
Take Me to The Stars
Ch Ch Ch Ch Pt. I (The Ugly Corruptor)
Ch Ch Ch Ch Pt. II (Living In My Dream)

04. Chapter Six
Chain Reaction
No Way
The Wait Is Never Over

Az előrendelési infók itt érhetők el. Alább meg lehet hallgatni a teljes albumot; egyúttal pedig megtekinthető a 'Lovelovelove...' hivatalos videója:


Megjelenés előtt végighallgatható a BLACK SPACE RIDERS második
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás