Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette első szólólemezét a TOURNIQUET egykori énekese, Luke Easter


2018-05-22

Luke Easter - aki 1993 és 2015 között volt a legendás kaliforniai thrash / heavy metal banda, a Tourniquet énekese - rajongók támogatása révén fedezi első szólóalbumának költségeit.

Easter első önálló kiadványa a 'The Pop Disaster' címet kapta. Ezen a lemezen az énekes nem a tőle (a Torniquet énekeseként) megszokott, progresszív stílusú metalzenét prezentálja; annál inkább hard rock / power-pop műfajjal operál. 

"Jómagam mindig is amolyan "pop-rocker" srác voltam" - nyilatkozta Luke. "Persze 23 éven keresztül egy metalbanda énekese voltam - ez azonban csak az én egyik oldalam. Szeretem a kemény zenét is, de jobban bejönnek a grandiózus dallamok és az epikus refrének. Fiatalkoromban leginkább Mötley Crüe-t, Bon Jovi-t, Stryper-t és Ratt-et hallgattam, de persze volt ott Metallica és Megadeth is... Ez a projekt azon célból jött létre, hogy bemutassam a rajongóknak ezt a dalszerzői / előadói oldalamat is".

A 'The Pop Disaster' című album producere Kris Kanoho (One Groove, NoMasterBacks) volt. Az albumon vendégként szerepel David Bach (Guardian), Jesse Sprinkle (Poor Old Lu, Demon Hunter, Blank Books), Josiah Prince (Disciple) és a Stryper egykori basszusgitárosa, Timothy Gaines.

A 'The Pop Disaster' lemez - aminek stúdiós munkálatait egy 117%-ban teljesített IndieGoGo-kampány révén finanszírozott az énekes - június 15-én jelenik meg, digitális és fizikális formákban. A lenti lejátszó révén meg lehet hallgatni és rendelni az albumot:


Bejelentette első szólólemezét a TOURNIQUET egykori énekese, Luke Easter
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás