Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken új albumot ad ki az ANAAL NATHRAKH - végighallgatható az 'A New Kind of Horror'


2018-09-26

A brit black metal / grindcore banda a Metal Blade Records jóvoltából adta ki új nagylemezét, szeptember 28-án, 'A New Kind of Horror' címen.

A banda énekese, Dave Hunt így nyilatkozott: "Ez nem egy vidám album lesz, hanem egy keserű, bosszúszomjas, szarkasztikus, cinikus, agresszív, elszörnyülködtető, rémisztő, elborzadt és borzasztó anyag egyenlő arányban. Ezen felül rendkívül emberi lesz - tulajdonképpen ez köti össze az egészet. Annyira szókimondó lesz, amennyire csak lehet. Természetesen sok dolog befolyásolja az albumainkat; de épp így tükrözik mindazt, akik vagyunk. Az 'A New Kind of Horror' kapcsán már korábban is tudtuk, hogy egy teljesen önálló dolog lesz. Nem kell, hogy bármihez is viszonylítsuk, mivel számunkra ez egy teljesen külön kategóriát képez".

Hunt elmondása szerint az Anaal Nathrakh tizedik stúdióalbuma, az 'A New Kind of Horror' dalszövegeit olyan témák ihlették, mint az első világháború, a kortárs politika és D.H. Lawrence levelei. Mick Kenney multi-instrumentalista pedig ezúttal minden eddiginél extrémebb módon ötvözi a szimfónikus black metalt és a death metalt az indusztriális zenével és a grindcore-ral.

A tracklista:
01. The Road To…
02. Obscene As Cancer
03. The Reek Of Fear
04. Forward!
05. New Bethlehem / Mass Death Futures
06. The Apocalypse Is About You!
07. Vi Coactus
08. Mother Of Satan
09. The Horrid Strife
10. Are We Fit For Glory Yet? (The War To End Nothing)

Az albumot itt lehet előrendelni többféle változatban (CD-n, limitált bakeliten, digitálisan, stb.). Alább meghallgatható a teljes album, valamint megtekinthető az 'Obscene As Cancer' hivatalos videoklipje:

Az Anaal Nathrakh legutóbbi, kilencedik nagylemeze, a 'The Whole of the Law' 2016 októberében jelent meg.


Pénteken új albumot ad ki az ANAAL NATHRAKH - végighallgatható az 'A New Kind of Horror'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás