Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberre új albummal készül az ANAAL NATHRAKH


2018-05-22

A brit black metal / grindcore banda a Metal Blade Records jóvoltából adta ki új nagylemezét, szeptember 28-án, 'A New Kind of Horror' címen.

A banda énekese, Dave Hunt így nyilatkozott: "Ez nem egy vidám album lesz, hanem egy keserű, bosszúszomjas, szarkasztikus, cinikus, agresszív, elszörnyülködtető, rémisztő, elborzadt és borzasztó anyag egyenlő arányban. Ezen felül rendkívül emberi lesz - tulajdonképpen ez lesz az, ami összeköti ezeket. Annyira szókimondó lesz, amennyire csak lehet. Természetesen sok dolog befolyásolja az albumainkat; de épp így tükrözik mindazt, akik vagyunk. Az 'A New Kind of Horror' kapcsán már korábban is tudtuk, hogy egy teljesen önálló dolog lesz. Nem kell, hogy bármihez is viszonylítsuk, mivel számunkra ez egy teljesen külön kategóriát képez".

Az Anaal Nathrakh tizedik stúdióalbuma, az 'A New Kind of Horror' dalszövegeit olyan témák ihlették, mint az első világháború, a kortárs politika és D.H. Lawrence levelei.

Hamarosan közzéteszik az új lemez részleteit, első ízelítőit...

Az Anaal Nathrakh legutóbbi, kilencedik nagylemeze, a 'The Whole of the Law' 2016 októberében jelent meg.


Szeptemberre új albummal készül az ANAAL NATHRAKH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás