Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Live Fire' címmel adja ki új koncertlemezét a VIXEN - itt az 'Edge of A Broken Heart' című klasszikus 2018-as verziója!


2018-06-14

A legendás rocker lánycsapat július 6-án - a Rat Pak Records gondozásában - dobja piacra új koncert-anyagát

A 'Live Fire' című felvétel keverését a híres Michael Wagener látta el. A koncertlemezre 12 tétel került fel - ezeket a legendás Chicago-i Arcada Színházban rögzítették, a csapat 2017-es turnéja során (augusztus 12-én). Amellett, hogy a kiadványra felkerültek a klasszikus Vixen dalok élő verziói, megtalálható rajta a 'You Ought To Know By Now' újonnan rögzített stúdió-felvétele; valamint a legendás sláger, az 'Edge Of A Broken Heart' akusztikus változata, és egy eddig kiadatlan szám, a 'Big Brother' live-verziója is.

A 'You Ought To Know By Now' kapcsán Janet Gardner énekesnő elmondta: “Ez a dal garantáltan a visszarepíti a hallgatókat a klasszikus Vixen-időkbe - mindössze az energia és a szenvedély lépett magasabb fokra!”. Share Ross basszusgitáros hozzátette: “Ez a szám kétségkívül a legjelentősebb kapcsolat bandánk történelme és jövője között!”.

Roxy Petrucci dobos így nyilatkozott: “Nagyon jó érzés látni, hogy számos régi és új rajongó egyaránt élvezi ezeket a klasszikus dalokat élőben; ezért úgy érzem, volt értelme elkészíteni egy koncertalbumot!Britt Lightning pedig így folytatta: “Ez a lemez magában foglalja mindazt a spontaneitást és energiát, amiről bandánk koncertjei híresek”.

A tracklista:
01. Rev It Up (Live)
02. How Much Love (Live)
03. One Night Alone (Live)
04. Cryin’ (Live)
05. Meet The Band (Live)
06. Rock Me (Live)
07. Streets In Paradise (Live)
08. I Don’t Need No Doctor (Live)
09. Love Is A Killer (Live)
10. Love Made Me (Live)
11. Big Brother (Live) [korábban kiadatlan dal]
12. Edge of A Broken Heart (Live)
13. You Ought To Know By Now [új stúdió-verzió] (bónusz track)
14. Edge of A Broken Heart [új akusztikus stúdió-verzió] (bónusz track)

A 'Live Fire' előrendelhető különféle formában, szettben, extrákkal és értékes ajándékokkal kiegészítve (aki például az "Ultimate Fan Bundle" változatot rendeli meg, az egy személyes telefonhívást kap a köszönetet mondó Janet Gardner front-asszonytól). Minderről bővebb infók a lenti képre kattintva érhetők el.

A kiadvány ízelítőjeként alább meghallgatható a klasszikus 'Edge of A Broken Heart' dal 2018-as, akusztikus stúdió-verziója:

Janet Gardner énekesnő, Roxy Petrucci dobos és Share Ross basszusgitáros a Vixen nemrégiben elhunyt gitárosa / alapítója, Jan Kuehnemund emlékére egyesült újjá nemrégiben. A banda jelenlegi felállását Britt Lightning (a.k.a. Brittany Denaro) gitáros és Tyson Leslie billentyűs egészíti ki (ez a felállás 2017 márciusban debütált, az Ohio-i Rock The Arena II fesztiválon).

A Vixen már 2012-ben is tervezte a reunion-t, ekkor azonban Kuehnemund rák-betegsége ezt megakadályozta. A Minnesota-i születésű Jan Kuehnemund - aki a Vixen 1980-as alapítása óta volt meghatározó tagja a bandának, és két nagylemezen (1988 - 'Vixen', 1990 - 'Rev It Up'), valamint több koncert- és válogatásalbumon is szerepelt - sajnálatos módon 2013 októberében elhunyt, így az újonnani összeállás elhalasztódott, viszont novemberben, a családdal és a barátokkal való egyeztetés után, a Vixen három eredeti tagja - Gina Stile gitárossal kiegészülvén ismét összeállt (ez utóbbit helyettesíti jelenleg Britt Lighning).

A Vixen 2014 és 2017 között számos fesztiválon fellépett a reunion keretében; idén nyáron pedig újabb észak-amerikai koncertek vannak kilátásban. A jövőbeni turné-beosztás itt érhető el.


'Live Fire' címmel adja ki új koncertlemezét a VIXEN - itt az 'Edge of A Broken Heart' című klasszikus 2018-as verziója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás