Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: HARM'S WAY - 'Last Man'


2018-06-04

A Chicago-i hardcore / metal banda nemrég világraszóló szerződést kötött a Metal Blade Records-szal, és kiadta új, 'Posthuman' című albumát, amiről most friss videoklip jelent meg:

A Harm's Way év elejére végezte el a 2015-ös 'Rust' album folytatásának munkálatait. Negyedik, 'Posthuman' című nagylemezüket a Metal Blade Records adta ki, 2018. február 9-én.

A Harm's Way eredeti közleménye így szól: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Metal Blade Records-szal dolgozhatunk. A kiadó régre visszanyúló történelme magáért beszél; így számunkra is hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen volumenű cég partnerei lehetünk. Alig várjuk már, hogy megtehessük a következő lépést, mind személyes, mind művészi tekintetben".

Az új albumot Will Putney (Body Count, Every Time I Die) producerrel rögzítette a banda. Bo Lueders gitáros elmondta, mire kell számítani: "Egy Harm’s Way-fannak leginkább az 'Isolation' és a 'Rust' albumok keverékeként tudnám leírni a 'Posthuman' stílusát, de zenei tekintetben ez az anyag jóval őrültebb - hogy úgy mondjam. Másnak szimplán csak annyit mondanék, hogy ez egy iszonyatosan kemény, agresszióval teli lemez".

Chris Mills dobos hozzátette: "Mindig is hűek maradtunk önmagunkhoz, és arra törekedtünk, hogy a dalszerzés organikus módon haladjon, lemezről lemezre. Ahogy maga a banda fejlődött, úgy fejlődött zenénk hangzása is, egyre inkább a metal és az indusztriális stílus irányába”.

A tracklista:
01. Human Carrying Capacity
02. Last Man
03. Sink
04. Temptation
05. Become a Machine
06. Call My Name
07. Unreality
08. Dissect Me
09. The Gift
10. Dead Space

Az új lemez első ízelítőjeként lentebb meghallgatható a 'Human Carrying Capacity' és a 'Call My Name' című szám. Ezek mellett megtekinthető alább a 'Become A Machine' című szám hivatalos klipje is, amit Max Moore (Code Orange, Of Mice & Men) rendezett.

Az album rendeléséről itt lehet bővebb infókat találni.

A banda 2018 folyamán nagyszabású turnékat bonyolít le (részt vesznek például a legutolsó Vans Warped fesztivál-turnén; szeptember 4-én pedig a budapesti Dürer Kertben is fellépnek, a Sanction és a Renounced társaságában) - erről bővebb infók a Facebook-on találhatók.

A "straight edge" metal / hardcore-punk zenében utazó Harm's Way 2006-ban alakult. Mindeddig három nagylemezük jelent meg, többek közt a Deathwish, a Closed Casket és az Organized Crime kiadók jóvoltából. Legutóbbi, 'Rust' című lemezük a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható:


Klip-premier: HARM'S WAY - 'Last Man'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás