Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Atlas' - hamarosan új albumot ad ki a MOTOROWL; itt a 'To Take' című szám videoklipje!


2018-07-23

A Motorowl nevezetű, pszichedelikus doom-rock banda július 27-én jelenteti meg új albumát, a Century Media Records jóvoltából.

Nem sokkal azután láttunk neki az 'Atlas' megírásának, hogy megjelent legutóbbi albumunk, az 'Om Generator'. Mindezt azért tettük, hogy szinten tartsuk vérünk áramlását. A dalszerzés közben egyébként rengeteg koncertet adtunk; így egyszerre játszhattunk régebbi nótákat, és gyakorolhattuk az újabb számokat. Észrevettük, hogy a "live feeling" zenénk esszenciális tényezője; ezért úgy döntöttünk, élőben vesszük fel az egész új lemezt, egységes bandaként, egyidőben a stúdióban".

Az efféle munkálatokhoz természetesen megfelelő partnerre, hangmérnökre, és egy kényelmes helyre van szükség. Rátaláltunk a lipcsei Off The Road Stúdióra, ami megfelel ezeknek az állításoknak - van ott minden: nagy könyvtár, kandalló, és rengeteg hely... Itt ismerkedtünk meg új barátunkkal, Charlie Paschen-nel (aki korábban olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Coogans Bluff és a Rotor) - vele karöltve mindössze 10 nap alatt vettük fel az albumot. A mix és a maszter tekintetében már könnyebb volt a választás - erre természetesen Mr. Dan Swanö-t találtuk a legalkalmasabbnak. Ő aztán tisztában van vele, hogy kell szólnia a dalainknak!".

Az 'Atlas' magán viseli a mellkasunkat szorító fájdalmat, és azt az elpusztíthatatlan erőt, ami zenélés közben alakul ki köztünk. Célunk az volt, hogy a '80-as évek szintetizátor-központú rock-himnuszait ötvözzük a doom-riffek lassú és súlyos erejével. Az 'Atlas' egy kollektív banda műve; zenénk mély esszenciája: öt különböző stílusú srác óraszerkezet-szerű, hatékony együttműködésének gyümölcse”.

Az alább látható lemezborító Pol Abram (Branca Studio) műve:

A tracklista:
01. Infinite Logbook
02. The Man Who Rules The World
03. Atlas
04. To Give
05. To Take
06. Cargo
07. Norma Jean

Az első ízelítő, az album címadó dalának videoklipje - amit a neves román animátor, Costin Chioreanu készített - lentebb megtekinthető. Újabban megjelent a 'To Take' című single hiatalos klipje is - lentebb ez is elérhető, az album további kedvcsináló videóival egyetemben.

A Motorowl aktuális felállását  Max Hemmann gitáros-énekes, Vinzenz Steiniger gitáros, Martin Scheibe dobos, Tim Camin basszusgitáros és Daniel Dettlev billentyűs alkotja.


'Atlas' - hamarosan új albumot ad ki a MOTOROWL; itt a 'To Take' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás